Annonce
Ugeavisen Grindsted

Thomas Helmig Jam giver gratis-koncert i Grindsted

Thomas Helmig Jam giver fredag den 18. september koncert i Kulturhuset i Grindsted. Koncerten er gratis, blot man henter en billet på stedet. PR-foto
Fredag den 18. september er der mulighed for - gratis - at komme til koncert med Thomas Helmig Jam. Arrangørerne lover en så god koncert, at man virkelig skal spidse ører for at kunne høre, at det ikke er den rigtige Helmig, der spiller.
Annonce

Grindsted: Fans af Thomas Helmig får fredag den 18. september lov til at komme til en koncert, hvor deres yndlings numre vil blive spillet.

Det er Thomas Helmig Jam, som er et kopiband, der spiller Thomas Helmigs numre, som denne aften kommer til Grindsted, hvor de i Kulturhuset vil give en gratis koncert. Selvom koncerten er gratis, er det dog nødvendigt at hente billetter, hvilket kan ske i Kulturhuset på selve dagen fra klokken 19.

- På grund af covid-19 er der begrænsninger på, hvor mange vi kan lukke ind. Men der spilles to gange á 45 minutter, og er der for mange, der ønsker at opleve koncerten, vil vi rydde salen efter første del af koncerten og så lade de, som ikke var på plads i første omgang, komme ind til anden del, fortæller Jan Poulsen fra Grindsted Festuge, som koncerten med Thomas Helmig Jam er en del af.

Annonce

Svært at høre forskel

Thomas Helmig Jam blev dannet for efterhånden mange år siden i Esbjerg. Men selvom en del måske har hørt dem før, kan der være grund til et genhør.

- Selv efter så mange år er det bestemt ikke blevet mindre interessant at se og høre eller opleve bandet. De giver alt, hvad de har hver eneste gang, og koncerten i Kulturhuset bliver ingen undtagelse - tværtimod. Det bliver en slags tour down memory lane, hvor hit efter hit vil vække mange minder frem, siger Jan Poulsen.

Thomas Helvig Jam vil undervejs i koncerten spille nogle af Thomas Helmigs allermest kendte ørehængere. Det lover arrangørerne, at de vil gøre så godt, at koncertgæsterne foranlediges til at tro, at det er den rigtige Thomas Helmig, der står på scenen.

- Du skal virkelig gnide øregangene godt, før du kan høre forskel, siger Jan Poulsen.

Annonce

Alternativ festuge

Koncerten er en del af Trekantområdets Festuge, og det er støtten herfra, der gør det muligt at tilbyde publikum at komme gratis ind.


Der spilles to gange á 45 minutter, og er der for mange, der ønsker at opleve koncerten, vil vi rydde salen efter første del af koncerten og så lade de, som ikke var på plads i første omgang, komme ind til anden del.

Jan Poulsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Ugeavisen Grindsted

Tak er kun et fattigt ord

Annonce