Annonce
Ugeavisen Grindsted

Uffe Schmidt og familien sælger senge

Sengeriget.dk, fra venstre Marie Sofie Daugaard Schmidt, Ole Johansen, Uffe Schmidt og Louise Daugaard.
Uffe Schmidt er ved at gøre klar til at åbne ny virksomhed.
Annonce

Grindsted/Sdr. Omme: Uffe Schmidt, tidligere projektleder i Billund Erhvervsfremme, butiksejer og iværksætter har fundet på noget nyt: Sengeriget.dk.

Via denne hjemmeside vil man fra efteråret kunne købe alle mulige slags senge. Allerede nu kan nogle af sengene ses hos Frost Boligcenter i Sdr. Omme.

Sengeriet.dk er nemlig etableret i samarbejde med Ole Johansen og Helle Frost, så Sengeriget udover nethandel får en fysik butik og et showroom i Frost Boligcenter.

- Det er en tanke, Ole har gået med et stykke tid. Han skulle bare have fundet den rigtige makker til det, og det er så mig, lyder det fra Uffe Schmidt.

Annonce

Hele familien med

Siden han stoppede som projektleder i Billund Erhvervsfremme og afsluttede "Vækst til erhverv i gadeplan", har han arbejdet freelance med rådgivning og markedsføring.

- Tilfældigheder og coronakrise har så gjort, at Ole Johansen hyrede mig og mit firma ind til at løse nogle opgaver, fortæller Uffe Schmidt.

Hans hustru Louise Daugaard, der arbejder som grafiker på Lego, kommer også til at spille en rolle i det nye firma. Hun skal fortrinsvis tage sig af det kreative.

Deres datter Marie Sofie er også blevet ansat til at hjælpe med hjemmesiden og markedsføring på sociale medier.

- Det tager vildt mange timer at starte noget nyt op. Derfor ville jeg gerne have, at det var noget, vi kunne være sammen om i familien. Den er de heldigvis med på, lyder det fra en glad Uffe Schmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Landmand jagtede fem sorthvide køer før sengetid

Annonce