Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ugens Film: Gyseraften i kulturhuset

Familiefilmen Far til fire og vikingerne vises i uge 41 i Grindsted Kino.
I uge 41 er der er gyseraften i Kulturhuset Grindsted den 9. oktober. Ugen byder også på en familiefilm.
Annonce

Grindsted: I uge 41 står der Far til fire og gyseraften på menukortet i Grindsted Kino.

Gyseraftenen foregår fredag den 9. oktober, hvor der vises to film, Tenet og Antebellum. Mellem filmene serveres pizza og sodavand til i alt 120 kroner.

Annonce

Tenet

Da en CIA-agent bliver kontaktet af en mystisk organisation, som giver ham til opgave at stoppe en russisk oligark fra at sætte verdensfreden over styr og starte Tredje Verdenskrig. Dette er dog ingen almindelig mission, for agenten står overfor modstandere bevæbnet med ekstraordinært våben kaldet ”Inversion”, et tidsforvrængende instrument, som er i stand til at vende op og ned på virkeligheden.

Annonce

Antebellum

Da den succesrige forfatter Veronica Henley kidnappes, befinder hun sig pludseligt og uforklarligt i en meget ubehagelig situation på et meget uheldigt tidspunkt. Sammen med mange andre sorte amerikanere er hun nemlig blevet bomuldsslave i Sydstaterne i tiden kort inden Den Amerikanske Borgerkrig udbryder. Hun må nu finde en måde at både befri sine medslaver og komme hjem til sin egen tid.

Annonce

Far til 4 og vikingerne

Bodil har fødselsdag. Men alt er alligevel ikke godt i den ellers sammentømrede famillie. Søs er træt af at være reservemor for sine søskende, og af at skulle stå for alt, der hedder husholdning. De to søskende, Mia og Ole, kan ikke længere holde ud at dele værelse. Far har ikke overskud til at håndtere Onkel Anders' opførsel. Det efterlader Lille Per i midten af det hele. For at bryde med familiens disharmoni, tilmelder Onkel Anders derfor familien til et ophold på et familieterapisted i en vikingelandsby. I selskab med børnenes feriegæst Olivia, tager familien afsted for at få styr på tingene. Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikinge-øvelser. Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil.


For at bryde med familiens disharmoni, tilmelder Onkel Anders derfor familien til et ophold på et familieterapisted i en vikingelandsby.

Fra omtalen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce