Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Filmen Madklubben vises i Grindsted Kino i uge 43.
Annonce

Grindsted: I uge 43 er der to film på menukortet i Kulturhuset Grindsted.

Annonce

Madklubben

Der er danmarkspremiere på filmen Madklubben. Den handler om Marie, Vanja og Berling, der har været veninder siden skoletiden og er nu i deres livs efterår, mens de hver især kæmper med sit. De beslutter sig for at tage på et madkursus i Syditalien og rejsen bliver en vitamin-indsprøjtning, hvor gamle intriger afdækkes og nye eventyr indledes.

Annonce

Far til 4 og vikingerne

Bodil har fødselsdag. Men alt er alligevel ikke godt i den ellers sammentømrede familie. Søs er træt af at være reservemor for sine søskende, og af at skulle stå for alt, der hedder husholdning. De to søskende, Mia og Ole, kan ikke længere holde ud at dele værelse. Far har ikke overskud til at håndtere Onkel Anders' opførsel. Det efterlader Lille Per i midten af det hele. For at bryde med familiens disharmoni, tilmelder Onkel Anders derfor familien til et ophold på et familie-terapisted i en vikingelandsby. I selskab med børnenes feriegæst Olivia, tager familien afsted for at få styr på tingene. Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikinge-øvelser. Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil.


Marie, Vanja og Berling har været veninder siden skoletiden og er nu i deres livs efterår, mens de hver især kæmper med sit.

Fra filmen "Madklubben"
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce