Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

I uge 49 viser Kulturhuset Grindsted den danske film Lille sommerfugl.
I uge 49 er der to film på plakaten i Kulturhuset Grindsted
Annonce

Grindsted: Der er en julefilm og en ny dansk film på programmet i uge 49 i Grindsted Kino.

Annonce

Lille sommerfugl

Landmanden Ernst og hustruen Louise har været gift i 50 år og det skal fejes med mad og dans i det lokale forsamlingshus. I løbet af aftenen og natten står det klart, at der gemmer sig mange hemmeligheder i familien. Og Ernst sidder med den største.

Filmen er en Biografklub Danmark-film.

Annonce

Julemandens datter

Vi følger igen julemandens datter, Lucia, der som den første pige nogensinde har fået lov til at gå på julemandsskole. Sammen med sin bedste ven Oscar og resten af skolen er hun i fuld færd med at planlægge et fint besøg fra selveste kongen. Begivenhederne tager dog en uventet drejning, da kongens magiske krystal bliver stjålet, og alle snart tror, at Oscar er tyven. Lucia må nu satse alt for at bevise sin vens uskyld og finde den rigtige tyv. Sammen med Oscar kommer hun på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens glød for evigt.

Annonce

Nyt tiltag

Fremover vises danske film uden undertekster om tirsdagen.

Annonce

Julefilm

Kulturhuset - Grindsted Kino holder åbent den 6. - 12. og 19. december fra klokken 10.00 - 12.00. Her vises filmen Familien Jul 2, så hvis børnene hellere vil i biografen end med mor og far ud at købe julegaver, er medarbejderne i biografen klar til at byde indenfor i biografsalen.

Man må selvfølgelig også gerne tage mor og far med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce