Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Filmen After We Collided vises i Baby Bio den 7. oktober i Grindsted Kino
I uge 40 er der tre film på programmet i Grindsted Kino.
Annonce
Annonce

"Sangklubben" i senior-bio

Filmen "Sangklubben" handler om kvinderne på en militærbase i England og har Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne. Tiden føles lang, og bekymringerne er store, mens deres mænd er udstationerede.

Blandt kvinderne på basen er den afmålte Kate og den sprudlende Lisa, som tager initiativ til at lave en fællesaktivitet. Broderi og bogklub skydes hurtigt ned, men idéen om et sangkor vækker begejstring. Kate elsker flerstemmig sang i et klassisk repertoire, men Lisa vil hellere have fuldt skrald på popnumre, som alle kan synge med på.

Da der pludselig opstår et tilbud for koret, gælder det om at lægge uenighederne bag sig og finde en fælles melodi.

Annonce

Druk

Dramaet tager udgangspunkt i tankerne fra en norsk filosof, der mener, at mennesket er født med en alkoholpromille, der er 0,5 for lav. Gymnasielærerne, der alle er groet fast i deres tilværelse, beslutter sig for at igangsætte et eksperiment, hvor de dagligt og i arbejdstiden vil ramme en promille på 0,5.

Resultaterne er slående, alt føles ligesom lettere og mere frit, men et alkohol-indtag hver dag er heller ikke uden konsekvenser.

Annonce

After we Collided

Efter at Tessa og Hardin slog op, er Hardin røget tilbage i sine destruktive handlingsmønstre og vaner, hvorimod Tessa, nu med en nyfunden selvtillid, sikrer sig sin drømmepraktikplads i en forlagsvirksomhed, hvor hun møder en fyr, som er alt det, hun burde ønske sig i en kæreste.

Alligevel kæmper hun med at slippe tanken om Hardin, men er Hardin virkeligt den, han har givet sig ud for at være?


Filmen "Sangklubben" handler om kvinderne på en militærbase i England og har Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne

Fra omtalen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce