Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Filmen The High Note vises i Grindsted Kino i uge 21.
I uge 22 er der tre film i Grindsted Kino

Grindsted: Kulturhuset Grindsted viser i uge 21 tre meget forskellige film.

Marco Effekten

Filmen er den nyeste om Afd. Q, efter Jussi Adler-Olsens bog af samme navn.

Lejemord og svindel i millionklassen åbenbarer sig, da vicekriminalkommissær Carl Mørck og Afdeling Q begynder at grave i en henlagt kriminalsag om den efterlyste pædofilisigtede embedsmand, William Stark. Ved den danske grænse har politiet anholdt en ung østeuropæisk dreng, Marco, der er i besiddelse af Starks pas. Det nye fund bringer Carl Mørck og Afdeling Q på sporet af årelang systematisk korruption med ulandsbistand og mod opklaringen af et bestialsk mord. Men sagen stopper ikke der, for snart ledes Carl Mørck igennem Københavns gader, ned i den kriminelle underverden og dybt ind i den danske finansverden.

Annonce

Tom og Jerry

Familiefilmen "Tom & Jerry" blander animation med live action i en ny fortælling om det umage makkerpar, katten Tom og musen Jerry, der har eksisteret siden 1940.

I den nye film tager de to deres rivalisering til næste niveau, når de rykker ind the Royal Gate Hotel, hvor Tom bliver hyret til at få jagtet musen Jerry ud af hotellet inden et stort anlagt bryllup.

Annonce

The High Note

I tre år har Maggie passet kalenderen, hentet tøj fra rensning og fyldt benzin på bilen for superstjernen Grace Davis. Og i sin sparsomme fritid har hun siddet og remixet gamle numre og øvet sig i at producere. Nu skal Grace have udgivet endnu et Greatest Hits album, og Maggie ser en chance for at puste til hendes ambitioner om at lave et nyt album. Samtidig har hun indledt et professionelt og romantisk parløb med den talentfulde David og producerer også for ham i sin fritid.

Det er en film i Biografklub Danmark.

Filmen vises også i Baby-bio tirsdag den 8. juni klokken 10.00.I tre år har Maggie passet kalenderen, hentet tøj fra rensning og fyldt benzin på bilen for superstjernen Grace Davis. Og i sin sparsomme fritid har hun siddet og remixet gamle numre og øvet sig i at producere

Fra filmomtalen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce