Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Filmen Druk vises i Grindsted Kino i uge 39.
I uge 39 er der tre film på plakaten i Kulturhuset Grindsted.
Annonce
Annonce

Druk

Dramaet tager udgangspunkt i tankerne fra en norsk filosof, der mener, at mennesket er født med en alkoholpromille, der er 0,5 for lav. Gymnasielærerne, der alle er groet fast i deres tilværelse, beslutter sig for at igangsætte et eksperiment, hvor de dagligt og i arbejdstiden vil ramme en promille på 0,5. Resultaterne er slående, alt føles ligesom lettere og mere frit, men et alkohol-indtag hver dag er heller ikke uden konsekvenser.

Annonce

Lassie kommer hjem

Collien Lassie og den 12-årige Frederik er uadskillelige, men da Frederiks far mister sit job, flytter familien til en mindre lejlighed, hvor det ikke er tilladt at have hund. Frederik er knust.

De er nødt til at aflevere Lassie til Greve von Springer, som lover at passe godt på Lassie. Men en af grevens ansatte er ond mod Lassie, og hunden flygter for at lede efter sin ægte ejer.

Drengen kan heller ikke længere undvære Lassie, så da han hører, at Lassie er stukket af, sætter han sig for – sammen med grevens barnebarn, Pernille - at finde sin bedste ven.

Annonce

Sangklubben

Filmen "Sangklubben" handler om kvinderne på en militærbase i England og har Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne. Tiden føles lang, og bekymringerne er store, mens deres mænd er udstationerede. Blandt kvinderne på basen er den afmålte Kate og den sprudlende Lisa, som tager initiativ til at lave en fælles aktivitet.

Broderi og bogklub skydes hurtigt ned, men idéen om et sangkor vækker begejstring. Kate elsker flerstemmig sang i et klassisk repertoire, men Lisa vil hellere have fuldt skrald på popnumre, som alle kan synge med på. Da der pludselig opstår et tilbud for koret, gælder det om at lægge uenighederne bag sig og finde en fælles melodi.

"Sangklubben" bygger på virkelige hændelser, der gjorde græs-enkerne verdensberømte for deres optrædener.


"Sangklubben" bygger på virkelige hændelser, der gjorde græs-enkerne verdensberømte for deres optrædener.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce