Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i Kino

Emil Erichsen holder foredrag i Grindsted Kino. PR-foto
Der er tre film på programmet i denne uge.
Annonce
Annonce

Frost 2

Familiefilmen Frost 2 er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, hvor søstrene Anna og Elsa reddede kongeriget Arendal fra en evig vinter. Alt er nu fredfyldt i Arendal, indtil Elsa begynder at høre en mystisk stemme langvejs fra. Inden hun ved af det, er hendes kongerige igen i fare, og borgerne må flygte fra byen. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Svend må Elsa nu rejse mod stemmen på et nyt eventyr, der fører dem til en fortryllet skov. Elsa har brug for sine magiske kræfter mere end nogensinde før, og under rejsen vil hun snart finde svar på, hvorfor hun blev født med magi.

Annonce

I morgen danser vi

Den unge mand, Merab bor i Georgiens hovedstad Tbilisi og danser på det nationale balletakademi, hvor han udmærker sig og drømmer om en karriere på scenen. En dag starter tilflytteren Irakli på akademiet og bliver hurtigt Merabs største rival, men han vækker også et hidtil ukendt begær i Merab, som viser sig at skabe problemer, da rygterne om de to mænd begynder at svirre i det konservative miljø.

Annonce

Westen Stars

Krydret med både arkivklip og private optagelser, hvor Bruce ”The Boss” Springsteen fortæller om sin karriere og om livet, kærligheden, familie, sorg, ensomhed, berømmelse og den amerikanske drøm, fremfører han alle tretten numre fra sin seneste plade, ”Western Stars”. Koncerten er helt unik, idet Springsteen er akkompagneret af et fuldt orkester og fremfører den hjemme i sin 100 år gamle lade.

Filmen vises kun på originalsprog - engelsk.

Annonce

Jorden rundt og tilbage igen

Den 14. januar kommer Emil Erichsen til Grindsted, hvor han i Kulturhuset vil fortælle om sin og broderen Theis' rejse jorden rundt på det gode skib Havana.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Annonce