Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i Kino

Aladdin spiller i denne uge i Kino.
Tre film kan i denne uge ses i Kino.
Annonce
Annonce

X-men: Dark Phoenix

'X-Men: Dark Phoenix' er efterfølgeren til 'X-Men: Apocalypse' og byder på et gensyn med de mange mutanter. Denne gang står gruppen overfor deres største udfordring - Jean Grey.

En redningsmission i rummet går galt, da en ukendt energikilde rammer Jean Grey. Resten af holdet troede at hun ville dø i eksplosionen, men Jean virker til at være uskadt, og stærkere end nogensinde før. De nye kræfter kommer dog med en pris, for hun er ikke længere den person X-Men kender. Gruppen må vælge, om de vil forsøge at få Jean tilbage, eller tage kampen op mod den nye trussel.

'Game of Thrones' stjernen Sophie Turner er tilbage som Jean Grey. Bl.a. Jeniffer Lawrence, James McAvoy og Michael Fassbender vender også tilbage i filmen. Og Oscar-nominerede Jessica Chastain medvirker som en ny hemmelighedsfuld skurk.

Filmen 'De frivillige' er et dansk komedie-drama med Anders Matthesen og Jacob Lohmann.

Finansmanden og jetsetteren Markus Føns varetægtsfængsles for økonomisk svindel, men efter et brutalt overfald vælger han at gå i frivillig isolation sammen med de svageste indsatte. Her eksisterer et hierarki ledet af Niels - fængselskorets selvudnævnte leder. Markus opdager hurtigt, at vejen til det nemme liv på isolationsafdelingen går gennem netop koret, men Niels er ikke klar til at dele magten med nogen.

Annonce

Aladdin

Sultanens datter Jasmin vil ikke giftes med hvem som helst. Hun løber derfor hjemmefra og møder i byen Agrabah den tyvagtige gadedreng Aladdin.

Imidlertid har Jafar, sultanen rådgiver, planer om at gifte sig med Jasmin for at tilrane sig tronen, og han gør alt for at spolere Jasmins og Aladdins spirende romance. Heldigvis får de hjælp af et flyvende tæppe og den magiske ånd Genie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce