Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i Kino

De forbandede år vises i Kino i denne uge.
Der er tre film på plakaten i denne uge
Annonce
Annonce

Western Stars

Westen Stars

Krydret med både arkivklip og private optagelser, hvor Bruce ”The Boss” Springsteen fortæller om sin karriere og om livet, kærligheden, familie, sorg, ensomhed, berømmelse og den amerikanske drøm, fremfører han alle tretten numre fra sin seneste plade ”Western Stars”. Koncerten er helt unik, idet Springsteen er akkompagneret af et fuldt orkester og fremfører den hjemme i sin 100 år gamle lade.

Annonce

De forbandede år

Filmen De forbandede år tager udgangspunkt i en velhavende dansk familie. Gennem denne families øjne gennemleves Anden Verdenskrig med de dilemmaer, udfordringer og konflikter, som opstår under krigen. Karl Skov er en selfmade succesfuld ejer af en stor elektronikfabrik og har en kone og fem børn. De lever det gode, privilegerede overklasseliv på Strandvejen nord for København, da nazisterne besætter Danmark i april 1940. Karl kæmper for at videreføre produktionen på fabrikken, men for at beskytte sin familie og ansatte begynder han modstræbende at producere til det tyske marked. Det bringer ham ind i et kontroversielt samarbejde med besættelsesmagten og medfører smertelige brud i familien.

Annonce

Frost 2

Familiefilmen Frost 2 er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, hvor søstrene Anna og Elsa reddede kongeriget Arendal fra en evig vinter. Alt er nu fredfyldt i Arendal, indtil Elsa begynder at høre en mystisk stemme langvejs fra. Inden hun ved af det, er hendes kongerige igen i fare, og borgerne må flygte fra byen. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Svend må Elsa nu rejse mod stemmen på et nyt eventyr, der fører dem til en fortryllet skov. Elsa har brug for sine magiske kræfter mere end nogensinde før, og under rejsen vil hun snart finde svar på, hvorfor hun blev født med magi.

Annonce

Jorden rundt og tilbage igen

Tirsdag den 14. januar er der foredrag med Emil Erichsen i Kulturhuset. Han vil fortælle om sin og broderen Theis' rejse jorden rundt på det gode skib Havana. Der er entré.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Annonce