Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ugens Portræt: Cecilie hader at kede sig

Cecilie Rahbek er født og opvokset i Sdr. Omme. Foto: Jan Kronvold
Inden Cecilie Rahbek gik på barsel var hun bestyrer på La Flamme i Nørregade. Men værtshus og en baby er en dårlig cocktail, så Cecilie har skiftet kurs i sit liv.

Grindsted: 26-årige Cecilie Rahbek lægger ikke skjul på, at hun hader at kede sig.

Heldigvis er hun meget kreativ anlagt, og kan lide at udvikle nye ting. Det er det der har fået hende til at springe ud med sit eget lille firma, By Rahbek, der holder til på Grindsted Landevej, hvor hun har lejet sig ind i det værksted, der tilhører Jørgen Pedersen, der har La Flamme i Nørregade.

Der var Cecilie ansat i syv år. De sidste fire år var hun bestyrer, indtil hun fik sin søn Elliot for ni måneder siden. Men et værtshus og en lille baby er en dårlig kombination, mente Cecilie, og skulle derfor finde på noget andet.

Annonce

- Jeg melder mig ind i et vikarbureau og har så mit firma ved siden af. Det bliver på deltid i starten, da jeg endnu ikke har arbejde til otte timer, fortæller Cecilie.

Cecilie Rahbek er født og opvokset i Sdr. Omme, hvor hun gik i den lokale folkeskole frem til 9. klasse. I Grindsted tog hun 10. klasse og gik derefter på Grindsted Gymnasium.

På La Flamme

Allerede mens hun gik i gymnasiet begyndte hun at arbejde på La Flamme. Efter gymnasiet tog hun en masse timer på La Flamme, eller Flammen, som værtshuset populært kaldes.

- Jeg har nydt at arbejde på Flammen. Det var dejlige mennesker der kom der, og Jørgen Pedersen var en god chef. Han var god til at delegere ansvaret ud. Det kan jeg godt lide, siger Cecilie.

Hun bor i et rækkehus i Grindsted sammen med sønnen Elliot, og elsker at hænge ud med familien.

Cecilie Rahbek hader at kede sig. Foto: Jan Kronvold

- Vi snakker og spiser rigtig meget og får et glas vin, fortæller Cecilie med et stort smil.

I mange år har hun desuden gået til pistolskydning i Grindsted Skydeklub, og det skal hun til og i gang med igen.

- Så har min mor og jeg købt en kolonihave, som vi passer sammen. Den købte vi i 2020, da Danmark lukkede ned i marts. Vi gik lidt i panik, fortæller Cecilie.

Kolonihavehuset skulle renoveres fuldstændig, og det er mor og datter næsten i mål med nu. Der mangler kun lidt maling og så skal der lægges en terrasse, som bliver Cecilies job.

- Vi dyrker kartofler, ærter, tomater, gulerødder, jordbær og krydderurter. Sidste år var vi der hver dag, og så hygger vi, fortæller Cecilie.

Annonce

Stiller op til kommunalvalget

Politik og især lokalpolitik har altid interesseret Cecilie Rahbek. Hun mener selv, at det nok for alvor begyndte, da hun blev ansat på La Flamme. For et år siden meldte hun sig ind i Venstres Ungdom, VU.

Til november står hun så på stemmesedlen for partiet Venstre, når der er kommunalvalg.

- Jeg synes, at der kunne trænge til lidt ungt blod i byrådet. Derfor sagde jeg ja til at stille op, og det er vildt fedt at være med i. Der er nok bare mere tid i det, end jeg regnede med, siger Cecilie.

Hendes mærkesager er kultur og event, men Cecilie er blevet klar over, at hun skal sætte sig grundigt ind i mange andre sager også.

Så hun håber at få en plads i det nye byråd.


Jeg har nydt at arbejde på Flammen. Det var dejlige mennesker der kom der, og Jørgen Pedersen var en god chef

Cecilie Rahbek
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce