Annonce
Ugeavisen Grindsted

Undervisning: Guitarskole er flyttet til Grindsted

Tidligere forretningsfører på Ungdomsgården, Ovin Klein Olsen, er flyttet tilbage til Grindsted. Han har taget sin Vejen Guitarskole med, som fortsætter i Grindsted. Foto: John Randeris
Ovin Klein Olsen er netop flyttet tilbage til Grindsted, hvor han har taget Vejen Guitarskole med. Undervisningen foregår i nyindrettet studie i kælderen i hans hus på Glentevej.
Annonce

Grindsted: En ny skole er netop flyttet til Grindsted.

Det er Vejen Guitarskole, der som navnet antyder, tilbyder guitarundervisning for alle aldersgrupper. Undervisningen kommer til at foregår i kælderen på Glentevej 32, hvor Ovin Klein Olsen, der står bag guitarskolen, er i fuld gang med at indrette et lokale til både undervisning og studie.

Ovin Klein Olsen begyndte at undervise i guitarspil i 2009 i Vejen, hvor han etablerede Vejen Musikskole.

- Jeg prøvede at få noget undervisning i gang på nogle skoler, men der var ikke rigtig nogen interesse. Men jeg er stædig, så jeg startede selv en skole. Det gav noget omtale i den lokale ugeavis og guitarskolen har nu kørt i 11 år. Der har været 10-15 elever om ugen i alderen fra otte og op til 74 år. Det er kun eneundervisning. Jeg har ikke holdundervisning, fortæller Ovin Klein Olsen.

Den 1. maj flyttede han ind i det lejede hus på Glentevej 32 og der er i øjeblikket seks elever, der modtager undervisning. Indtil kælderlokalet er færdigt foregår det i Ovins stue.

- De seks elever er alle flyttet med fra Vejen, men jeg håber på at få elever fra Grindsted også, siger Ovin Klein Olsen.

Vejen Guitarskole

Det er Ovin Klein Olsen, der står bag Vejen Guitarskole, der netop er flyttet til Grindsted.

Han underviser både børn, unge og ældre i guitarspillet og der er kun tale om soloundervisning.

Der er plads til 10-15 elever om ugen i den nye guitarskole.

Man kan se mere på : www.ovinkleinolsen.dk eller ringe på: 2240 2280, hvis man vil høre nærmere.

Annonce

Guitarkursus med posten

Navnet Ovin Klein Olsen lyder ganske givet bekendt for mange i Grindsted og omegn. Det er ikke så sært, for Ovin var forretningsfører på Ungdomsgården i otte år - frem til 2003 - hvorefter han sammen med sin kæreste Annette forpagtede Randbøldal Kro. Parret måtte dog opgive kroen i 2006, da Ovin næsten mistede synet.

Musik har dog altid fyldt meget i hans liv. Han fik sin første guitar da han var 10 år. Hans mor fik ham meldt på Jørgen Ingmanns guitarkursus, hvor han hver 14. dag modtog et hæfte med nye akkorder, som han lærte.

- Det var før internettet, men jeg fik det lært og har spillet guitar siden. Når jeg kom sent hjem fra Ungdomsgården - og det gjorde jeg tit - kunne jeg ikke sove. Så satte jeg mig og spillede på guitaren, fortæller Ovin Klein Olsen.

Han udgav sin første cd i 2010 med god hjælp fra erfarne folk i musikbranchen.

- Jeg kendte musikeren Ivan Pedersen og Lis & Per fra tiden med Randbøldal Kro. De sparkede mig i gang med indspilningen, fortæller Ovin Klein Olsen.

Siden har den tidligere forretningsfører på Ungdomsgården udgivet 28 cd'er med sine egne numre. 10-15 gange har han ligget på dansktoppen og tager gerne rundt og spiller. Både alene med sin guitar og med Pia Kamp Brincker, som han har spillet med i mange år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce