Annonce
Ugeavisen Grindsted

Valdemarsdag: Nye kartofler og snaps på plejecentrene

Kartoflerne er så lækre lige nu, at der faktisk ikke behøver at blive serveret andet, men det bliver der dog på plejecentrene. Og der plejer også at blive serveret en kold snaps. PR-foto
Annonce

Billund: Gulvskrubbe - præsenter! Fredag 15. juni kl. 08.30, på selveste Valdemarsdag, er det nogenlunde således det lyder, når Billund Kommunes Kartoffellaug og hjælperne fra kommunens plejecentre mødes på Grindsted Landbrugsskole/TronsøSkolen for at komme i den rette ånd til dagens gerning: At sørge for, at sponsor Niels Jørgen Pedersens nyoptagne kartofler bliver skrubbet, kogt og serveret for ældre medborgere.

Den rette ånd opnås med indtagelse af sildemadder på kartoffelbund, en snaps samt rundstykker og kaffe, alt sponsoreret af skolerne og serveret af det dygtige køkkenpersonale. Der skal selvfølgelig også afsynges kartoffelsange, så man er helt klar til at synge for ude på plejecentrene. Niels Jørgen Pedersen vil fortælle om kartoflernes opvækst og den sort, der skal fortæres. Desuden vil forstander for Landbrugsskolen Lene Søholt Jacobsen orientere om skolernes aktiviteter.

I dagens anledning er Ib Kristensen udnævnt til Kartoffelborgmester, og det bliver Mødestedet, der får æren af at få ham på besøg som en af de ni laugsbrødre, der drager i felten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce