Annonce
Ugeavisen Grindsted

Velgørenhed: 36.500 kroner fra Odd Fellow Logen til lokale formål

Søsterloge nr. 82 "Lyngen" har uddelt 36.500 kroner til lokale foreninger og organisationer. Arkivfoto: Martin Ravn
Flere end 36.000 kroner er blevet uddelt fra Odd Fellow Loge nr. 82 Lyngen i Grindsted til forskellige velgørende formål. Der er tale om lokale foreninger og organisationer, der kan se frem til at få en lidt bedre og lidt lettere hverdag.
Annonce

Grindsted: Odd Fellow Loge nr. 82 Lyngen i Grindsted har i denne uge uddelt en økonomisk hjælpende hånd til en række foreninger og organisationer.

Der var igen i år indkommet en del ansøgninger fra lokalområdet, og en række af disse blev udvalgt til at få en hånd.

Annonce

Sydtoftens Plejecenters Vennekreds – 8000 kroner

Vennekredsen består af 6 frivillige, som hver uge afholder et arrangement på plejecenteret til glæde for borgerne. Arrangementerne er ofte med musik og sang, noget som gør alle glade.

”Levende musik” koster penge, og Vennekredsen søger om hjælp til at få nogle spillemænd til et arrangement.

Annonce

Daghjemmet for demente på Billund Plejecenter - 3000 kroner

Frivillige, der gør et stort arbejde for de demente i daghjemmet på Billund Plejecenter, har besluttet at afholde en ”lille fest for de demente og deres pårørende”.

Derfor søger de om penge til afholdelse af en sådan.

De vil arrangere festen således, at daghjemmets brugere får oplevelsen af at blive inviteret til fest med deres ægtefælle og evt. børn ligesom før, - inden sygdommen tog over.

Annonce

Billund Plejecenters Vennekreds - 5500 kroner

Vennekredsen består af 20-25 frivillige, som arrangerer forskellige sociale aktiviteter på Billund Plejecenter i løbet af året. Da der spares mange steder, er det svært at få midler til det forskellige.

Avisen JydskeVestkysten er sparet væk til stor frustration for beboerne, og det er et stort ønske at få penge til fornyelse af abonnementet for det kommende år.

Annonce

Kvie Sø Efterskole - 10.000 kroner

Efterskolen er en nyoprettet specialskole for unge med særlige læringsforudsætninger, herunder læringsvanskeligheder, udviklingshæmning, Downs Syndrom og autisme.

Skolen har brug for forskelligt undervisningsmateriale og har specifikt søgt om midler til indretning af undervisningslokale med undervisningsudstyr, der specielt er egnet, til denne gruppe unge elever.

Annonce

FDF Ansager - 10.000 kroner

FDF-spejderne i Ansager har længe ønsket sig en brusekabine i FDF-hytten, da der ofte er overnatning efter arrangementer.

Der er søgt om penge til at etablere en brusekabine, og det ønske er imødekommet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce