Annonce
Ugeavisen Grindsted

Venstres nye borgmesterkandidat skal være Stephanie Storbank

Stephanie Storbankbør blive Venstres nye spidskandidat, mener Elly Christensen,Knud Husum , Anne Lise Dahl Thorstensen, Henrik Eskesen og Lona Linding. Arkivfoto: André Thorup

Læserbrev: Venstres nye borgmesterkandidat skal være Stephanie Storbank.

Det mener vi, Stephanie skal, fordi hun vil evne at lede kommunen og styrke samarbejdet på tværs af centerbyerne Billund og Grindsted og de syv mindre bysamfund som samarbejde i Billund Landdistriktsråd. Stephanie kommer selv fra en af byerne i landdistriktssamarbejdet og ved, hvor vigtig det er, at Billund Kommunen er EN kommune.

Stephanie har stærke kompetencer inden for kommunikation og en ægte interesse for at lytte til kommunens borgere og virksomheder samt at samarbejde på tværs af de politiske ståsteder i kommunalbestyrelsen. Det mener vi er noget af det vigtigste for en borgmesterkandidat og forhåbentlig kommende borgmester at have i sin politiske rygsæk.

Stephanie har bevist, at hun som formand for unge- og kulturudvalget har formået at agere i det politiske landskab på trods af, at hun for tre år siden var helt uerfaren med det politiske arbejde. Det er hun ikke længere, og hun har det, der skal til for at blive Venstres nye borgmesterkandidat.

Billunds borgmester kan sagtens være fra en af de mindre byer i kommunen. Det er ikke afgørende, hvor du bor. Den mest kompetente og dygtigste kandidat skal vinde spidskandidatvalget den 24. november.

Derfor anbefaler vi, at du stemmer på Stephanie Storbank den 24. november, hvor Venstres nye spidskandidat skal vælges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce