Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted by: Vestermarkskirken tilbyder en ekstra hjælpende hånd til byens forskønnelse

Vestermarkskirken vil sammen med Dansk Folkehjælp og Frivilligcentret gerne tilbyde alle en hjælpende hånd den 26. oktober. Det lykkes hvert år at hjælpe 30-40 borgere med alt fra havearbejde til tømning af garagen og mange andre små og større opgaver. Privatfoto
Annonce

Grindsted: Vestermarkskirken, Dansk Folkehjælp og Frivilligcentret tilbyder sammen lørdag den 26. oktober en hjælpende hånd, der gerne skulle være med til at gøre Grindsted by smukkere. Kirken slår dørene op til arrangementet, der indledes med gratis morgenmad kl. 9-9.30 og frokost fra kl. 11-13 samt kaffe og kage til slut kl. 14.

- Vores succeskriterium er meget enkelt. Hvis de folk, som får hjælp, føler de bliver hjulpet, så er opgaven fuldført, fortæller sognepræst Charley Stephansen i en pressemeddelelse.

Så kender du nogle mennesker, som du ved har brug for en hjælpende hånd, men som ikke kan få sig selv til at tage kontakt til os. Så er det måske dig, som skal formidle kontakten, og spørge om det ikke var en idé at ringe til Vestermarkskirken.

Annonce

En hjælpende hånd

Vestermarkskirken og Dansk Folkehjælp samarbejder allerede omkring det årlige julemarked i november, og de indsamlede midler fra julemarkedet går til støtte af dårligt bemidlede familier i form af en stor flyttekasse med madvarer og andre ting lige inden jul. Det samarbejde er begge parter glade for.

- Hver gang vi har afholdt dagen, er mellem 30 og 40 blevet hjulpet på en eller anden måde rent praktisk, fortæller Charley Stephansen.

Vestermarkskirken vil dog også gerne tilbyde en ekstra hjælpende hånd. Det kan være at få kørt affald væk fra garagen, ryddet op i en kælder eller at få hængt den lampe op, som har ligget i æsken i lang tid.

- I den forbindelse kunne vi også godt tænke os at udfordre alle i Grindsted, som har overskud, og som gerne vil hjælpe en medborger til at få løst et problem, til at melde sig, lyder det fra Vestermarkskirken og Dansk Folkehjælp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce