Annonce
Ugeavisen Grindsted

Vestjysk Bank sælger tidligere hovedsæde i Grindsted

Vestjysk Banks gamle hovedsæde i Grindsted sættes til salg, da det nye hovedkvarter etableres i Birk ved Herning. Arkivfoto
Vestjysk Bank vil sælge det tidligere hovedsæde i Grindsted for at etablere nyt hovedsæde i Birk ved Herning.

Grindsted: Den 13. januar 2021 fusionerede Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse med en målsætning om at skabe Danmarks stærkeste lokalbank. Som et led i fusionen blev det besluttet, at der skal etableres et nyt hovedsæde i Herning for at fastholde medarbejderne fra de to hovedkontorer i henholdsvis Lemvig og Grindsted og sikre dem en rimelig køretid til arbejde.

Siden fusionen har banken derfor været på udkig i Herning-området efter en egnet lokation til det nye hovedsæde, som skal huse cirka 150 medarbejdere. I den forbindelse er alle muligheder, lige fra at bygge et helt nyt hovedkontor til midlertidig leje af eksisterende lokaler, blevet undersøgt. Det skriver Vestjysk Bank i en pressemeddelelse.


Vi glæder os meget til at flytte ind, når bygningen er blevet renoveret, så den passer til vores behov.

Jan Ulsø Madsen


Den nye adresse bliver Industrivej Syd 13 C, 7400 Herning, hvor der er gode tilkørselsforhold fra motorvejen og mulighed for at komme dertil via offentlige transportmidler.

- Gennem processen har vi haft en god dialog med HD Ejendomme. Vi er glade for den aftale, som vi nu har indgået om at leje domicilet i Birk, som opfylder vores ønsker til et nyt hovedsæde. Vi glæder os meget til at flytte ind, når bygningen er blevet renoveret, så den passer til vores behov, siger administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen i pressemeddelelsen.

I forbindelse med den kommende sammenlægning af bankens hovedsædefunktioner fortsætter de kundevendte afdelinger i henholdsvis Lemvig og Grindsted uændret.

Banken arbejder på at finde gode løsninger for de nuværende hovedkontorbygninger i Lemvig og Grindsted, der ønskes afhændet.

Afholder elektronisk generalforsamling

  1. Vestjysk Bank inviterer til den årlige ordinære generalforsamling mandag den 22. marts 2021 kl. 15.00.
  2. Grundet regeringens coronarestriktioner afholdes generalforsamlingen fuldt ud elektronisk.
  3. Selvom generalforsamlingen bliver elektronisk, vil der være mulighed for, at aktionærerne kan stille spørgsmål og komme med indlæg.
  4. Tilmelding til Vestjysk Banks generalforsamling kan ske via bankens hjemmeside eller via VP Securities.
Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce