Annonce
Ugeavisen Grindsted

Vestjysk Bank tilbyder igen at betale sponsorater før tid

Vestjysk Bank giver foreninger en hjælpende hånd. Arkivfoto: Ole Mortensen

Billund: Coronavirussens udbredelse har nu i et år sat dagsordenen i det danske samfund, hvor de økonomiske følger har været store, ikke mindst for lokale foreninger og sportsklubber.

Vestjysk Bank, der sponserer cirka 1.000 foreninger, rækker derfor igen hånden ud med tilbud om at understøtte foreningerne ved at betale sponsoraftalerne før tid.

– Intet ved det seneste år har været normalt, og vi kan se, at mange af de lokale foreninger og sportsklubber i vores markedsområde er enormt presset. Vi tager hatten af for de mange kreative tanker, der i årets løb er blevet tænkt og realiseret rundt omkring i foreningerne i forsøget på at afhjælpe de økonomiske udfordringer.

- Som samarbejdspartner i disse lokale foreninger og sportsklubber vil vi gerne bidrage til den økonomiske genopretning ved at tilbyde at fremrykke betalingen af vores sponsorater, fortæller Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank, og opfordrer foreninger og klubber til allerede at sende en opkrævning nu, selvom betalingerne først forfalder senere.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce