Annonce
Ugeavisen Grindsted

Wine N' Fun: Byens nye vinbutik er åbnet

Fredag klokken 10 åbnede Jens Sørensen sin nye vinbutik, Wine N' Fun på Vesterbrogade 1 i Grindsted. Foto: Jan Kronvold
Fredag klokken 10.00 åbnede den tidligere slagtermester, Jens Sørensen, døren til sin nye vin og oplevelsesbutik i Vesterbrogade.

Grindsted: Jens Sørensen og fruen Pia, har den seneste tid haft travlt med at blive klar til åbningen af Grindsteds nye vinbutik, Wine N' Fun, på Vesterbrogade 1.

Fredag klokken 10 var det så endelig blevet tid til, at den tidligere slagtermester kunne åbne døren for allerførste første gang.

De første der dukkede op for at ønske parret tillykke med den nye butik og Jens' nye tilværelse som selvstændig, var Jens Sørensens far, Ebbe Sørensen, og hans bonusmor, Inger Pedersen.

- Det er jo tiden, hvis han skal lave noget for sig selv. Jeg ser ikke så godt, men her er da flot, mente Ebbe Sørensen.

Sønnen gav straks sin far en smagsprøve i form af et lille glas på en af de gode sager i butikken, og det faldt i god jord hos senior.

- Jeg synes, det ser rigtig godt ud. Jeg bliver nok ikke den største kunde her, for jeg drikker for det meste kun sådan noget billigt vin, siger Inger Pedersen.

Snart kom der flere gæster ind i butikken for at se nærmere på de mange lækre sager og ønske Pia og Jens tillykke med den nye butik. Alle var naturligvis iført mundbind, der jo som bekendt blev obligatorisk at bære alle offentlige indendørs steder fra torsdag.

Som at løbe ind til en landskamp

- Jeg har været sindssyg spændt, men det har været gode følelser. Jeg tror, jeg har det lige som hvis jeg skulle løbe ind til en landskamp i Parken. Jeg er super tilfreds med resultatet og som udgangspunkt er jeg optimist, siger Jens Sørensen, mens han går og byder folk velkommen.

Han lægger ikke skjul på, at det har været en stor beslutning at sige sit gode faste job op.

Hos Wine N' Fun skal man give sig god til at kigge og i disse corona-tider sidde sig ned og smage på sagerne. Det var der mang,e der gjorde på åbningsdagen. Foto: Jan Kronvold

- Det kan gå hen og blive for hverdagsagtigt. Her kan jeg selv være med til at bestemme min hverdag og ikke mindst har jeg friheden ved at være selvstændig. Jeg ville ikke kunne tilgive mig selv, hvis jeg ikke havde gjort det, da jeg havde muligheden for det, siger Jens Sørensen.

Grindsteds nye vinhandler er heller ikke nervøs for, at coronaen skal spænde ben for Wine N' Fun.

- Det her koncept fungerer rigtig godt. Det har det gjort siden april i Brande, hvor Søren Rasmussen åbnede en fysisk butik. Tendensen er, at når vi ikke kan komme ud og rejse, så forkæler vi os selv. Det har vi oplevet i Brande, siger Jens Sørensen.

Annonce

Lys i vinduerne

Wine N' Fun er som navnet antyder, mere end blot en almindelig vinbutik med vine, øl og spiritus. Det er også en vinklub med vinsmagning og forskellige arrangementer og vinrejser til små privatejede vingårde, ligesom vinbønderne også kommer til butikken i Grindsted og fortæller om de forskellige vine.

Åbningen af Wine N' Fun i Grindsted sker i samarbejde med Søren Bækkelund Rasmussen i Brande, men det er Jens Sørensens egen butik. De to venner kommer til at arbejde sammen omkring indkøb af vin og ved forskellige arrangementer.

- Jeg skal ikke konkurrere på prisen, men på at levere en god service og oplevelser. Kunderne skal gå rundt og kigge og i disse coronatider skal de så sidde ned og smage på tingene, siger Jens Sørensen.

Jens Sørensens hustru, Pia, var også med ved åbningen af den nye vinbutik. Foto: Jan Kronvold

Og der var flere af gæsterne, der fik bænket sig om det store langbord og smagt på de liflige dråber, og der var kun tilfredshed med den nye butik fra dagens første kunder.

Der er også kommet lys i forskellige udformninger i vinduet. Det skyldes en aftale, som Jens Sørensen har indgået med V & S Design i Grønbjerg, der laver forskellige hjerter, juletræer og stjerner i stål med granitfødder.

- Jeg udstiller og sælger deres ting - og tager også imod bestillinger. Det passer godt ind og så er der også noget at kigge på, når det bliver mørkt, siger Jens Sørensen.


Jeg har været sindssyg spændt, men det har været gode følelser. Jeg tror, jeg har det lige som hvis jeg skulle løbe ind til en landskamp i Parken

Jens Sørensen, Wine N' Fun, Grindsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce