Annonce
Ugeavisen Grindsted

Yasmin Thai Massage: Thaimassør flytter ud i garagen

54-årige Jitsopin Sirjangvang, kaldet War, har været uddannet massør i fire år. I de seneste to år har hun drevet klinikken Yasmin Thai Massage på Hørlyks Allé 24. Foto: André Thorup
I to år har den thailandske massør, Jitsopin Sirjangvang, kaldet War, givet kunderne massage på en briks i stuen. Nu rykker hun ud i et nyindrettet lokale i garagen.
Annonce

Grindsted: En stor massagebriks dominerer den lille hyggelige stue i huset på Hørlyks Allé 24, hvor ægteparret Jan Christensen og hans thailandske kone, Jitsopin Sirjangvang, kaldet War, bor.

Briksen har stået i stuen i et par år, for her har 54-årige Jitsopin Sirjangvang haft sin klinik, Yasmin Thai Massage. Det har ikke været optimalt at have en så stor briks i stuen. Især ikke når parret har haft spisende gæster. Så har briksen for en stund måttet vige for spisebordet, som så røg ud igen, når maden var fortæret og gæsterne gået.

Men nu er der udsigt til, at parrets spisebord kan få mere permanent ophold i stuen. Jan Christensen har nemlig brugt sin juleferie på at tage et stykke af garagen, hvor der er blevet opsat vægge. Her flytter Yasmin Thai Massage så ind i sin nye klinik, der oven i købet har egen indgang. Det glæder parret sig til, og mon ikke også Wars kunder bliver glade for ikke længere at skulle ligge i parrets private stue og få en gang massage.

- Det bliver småt, men der bliver plads til briksen og til at kunderne kan klæde om. Desuden ligger toilettet tæt på, fortæller Jan Christensen.

Yasmin Thai Massage

Jitsopin Sirjangvang, der bliver kaldt War, har drevet klinikken Yasmin Thai Massage på Hørlykke Allé 24 i Grindsted i to år.

Det er dog først fra i år, at War driver sin klinik på fuld tid.

I klinikken giver War forskellige former for thai-massage. Dog ikke erotisk massage.

Man kan bestille tid på telefon: 5265 5382.

Annonce

Uddannet i Thailand

War blev uddannet massør i Thailand kort tid før, hun rejste til Danmark for fire år siden. Hun har gået på sprogskole i Grindsted i et par år, men mestrer endnu ikke det danske sprog så godt, og hun mener, at det danske sprog er meget svært at lære. Derfor skal hun nu i gang med et nyt forløb på sprogcentret i Grindsted.

- Det er sprogtræning, der foregår over to år. Der er fire trin, og hvert trin varer seks måneder. Efter hvert trin er der eksamen, der skal skal bestås, fortæller Jan Christensen.

Han mener, at det er et problem, hvis War ikke kan tale det danske sprog. I hjemmet på Hørlyks Allé bliver der talt halvt dansk og halvt engelsk og så lidt hjemmelavet tegnsprog.

- Det nye forløb, som War skal i gang med, foregår hver onsdag. Det betyder, at hun nu får mulighed for at få mere gang i sin klinik, siger Jan Christensen, der er smed og i 20 år har drevet Schrøders Maskinfabrik i Krogager.

I de to år, War har drevet sin lille massage-klinik, har hun fået en del faste kunder. Nogle kommer og får løst de stive muskler hver uge, og andre kommer nogle gange i træk, og kommer så igen efter et halvt års tid.

Annonce

Ingen frække aftaler

Jitsopin Sirjangvang tilbyder forskellige former for massage. Det er fodmassage, massage af nakke og skuldre, der tager en halv time og helkrops-massage, der tager mindst en time.

- Der kommer både kvinder og mænd, men flest kvinder, fortæller War.

I starten var der mange mænd, der ringede og spurgte, om de kunne få erotisk massage, og Jan Christensen fortæller, at der har været episoder med mænd, som er gået igen, da de ikke kunne få deres erotiske ønsker opfyldt.

Det er først i år, at War er kommet på fuld tid i sin lille klinik. Hun skal helst have fire kunder på briksen om dagen, og hvis der kommer fem, så mener Jan Christensen, at det er en god forretning.

War ser helst, at kunderne ringer og bestiller tid. Og det gør det fleste da også.

- Der kommer flest fra Grindsted, men der kommer også kunder fra Varde, Billund, Give og Nordenskov, fortæller War.

Indtil nu har ægteparret ikke gjort det store for at reklamere for Yasmin Thai Massage, men det er planen, at der skal skrues op for den del af klinikken.

Man kan bestille en omgang massage hos Jitsopin Sirjangvang på telefon: 5265 5382.

Massøren War i det rum i garagen, der om kort tid bliver hendes nye klinik. Foto: André Thorup
War kom til Danmark for fire år siden og mestrer endnu ikke det danske sprog så godt, selv om hun har gået på sprogskole i to år. Hun skal derfor i gang med endnu to år på skolebænken. Foto: André Thorup
Hos Yasmin Thai Massage kan man vælge mellem forskellige typer massage. De varer fra en halv time og op til flere timer - alt efter hvad man vælger. Foto: André Thorup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce