Annoncørbetalt indhold

Find hjælp til de svære ting

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af det-gode-liv.com

Er du begyndt at overveje, om du nogle gange er ved at komme ud i noget, der måske ikke er så hensigtsmæssigt for dig og din krop? Det kan være, du er i en stresset periode, eller at der er nogle ting, der går dig på. Måske du har forsøgt at finde løsninger på det, men det kan godt være svært. I de tilfælde sker det nogle gange, at man får en tendens til at dulme hvad en det er, der gør ondt – uanset om det er fysisk eller psykisk. Hvis du oplever, at alkohol måske er blevet løsningen i de tilfælde, er det måske en overvejelse at tage et skridt tilbage og se på, hvad du egentlig kan gøre.

Det er desværre tabubelagt at få lidt for meget at drikke, og det betyder også, at det er noget, man tøver med at få hjælp til. Det kan være svært at række ud og sige højt, at man har brug for hjælp, men det kan meget vel vise sig at være den rette vej at gå. Det er heller ikke sikkert, du endnu er ude i et decideret misbrug. Du kan eventuelt prøve at tage en alkoholikertest og se, om du bliver vurderet til at have et misbrug eller ej.

Hvad så nu?

Ordet alkoholiker kan virke rammende og svært at arbejde med, hvis det er det, du pludselig skal til at se dig selv som. Til gengæld kan det fungerer som et puf i den rigtige retning, at du ved det og har sat ord på det, så du faktisk har mulighed for at opsøge den hjælp, du har behov for. Måske du har oplevet, at der er nogle ting, du ikke kan som før? Det er aldrig rart at måtte sige nej til for eksempel at hente børnene efter skole, fordi man har fået et glas for meget. Den slags kan man få hjælp til.

Der er ingen der siger, at behandlingen for et alkoholmisbrug behøver at ske under en indlæggelse. I tilfælde, hvor du vurderer, at du ikke selv kan styre at overholde de behandlingstiltag, I har aftalt, kan det blive en mulighed, men i udgangspunktet har du mulighed for ambulant behandling, hvor du kan få vejledning og hjælp til både at håndtere dit misbrug samt det, der ligger til grund for det. Det nytter ikke noget kun at symptomlindre – du er nødt til at få arbejdet med det, der ligger og er i skyld i, at misbruget startede.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit