Annoncørbetalt indhold

3 gode grunde til at bruge Aronia

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af elkaerholm.dk

Man kan bruge Aroniabær til meget, og det er godt for en masse. Aroniabærret kan f.eks. være godt for dit hjerte, kan hjælpe med at kronisk inflammation og kan måske endda hjælpe dig med at tabe dig. Aronia findes i et par forskellige former, oftest som saft, pulver eller bær. De friske bær er ikke egnet til at spise direkte, men hvis de fryses først, har de en dejlig mild bærsmag. Både bær og pulver kan tilsættes til smoothies eller bruges som et kosttilskud, hvilket gør det nemt at indarbejde i din daglige rutine. Uanset hvilken form du indtager aronia i (bare de ikke har været varmebehandlet), er de fyldte med et meget højt indhold af antioxidanter og andre næringsstoffer, der er gode for din sunde livsstil. Her er tre gode grunde til at bruge aronia.

Aroniabær kan hjælpe med at forbedre din kardiovaskulære sundhed

Antioxidanterne i aroniabær kan hjælpe med at reducere kolesterol- og triglyceridniveauet i dit blod og som følge heraf øges blodcirkulationen. Antioxidanterne i aroniabær kan hjælpe med at reducere inflammation og oxidativ stress helt ned på celleniveau, så selv blodkar holdes sunde til gavn for et sundt hjerte.

Aroniabær kan hjælpe med fordøjelsen

Aroniabær og aroniasaft indeholder sukkerstoffet sorbitol, som ikke påvirker blodsukkeret, sådan som andre sukkerstoffer ellers gør. En anden effekt af sorbitol er, at det virker laksativ, og modvirker således forstoppelse.

Aroniapulver fremstillet af dehydreret aronia pressekage indeholder hele 47% kostfibre. På sundhed.dk kan man bl.a. læse, at fiberrig kost er godt for sundheden, bidrager til at forebygge en række livsstilssygdomme og sidst men ikke mindst er godt for fordøjelsen.

Aroniabær kan hjælpe dig med at tabe dig

Mens der er behov for mere forskning i hvor effektive bærrene er til vægttab, specifikt kan antioxidanterne i aroniabær hjælpe med at øge dit stofskifte og forbrænde flere kalorier. Derudover kan fibrene i aroniabær hjælpe dig med at holde dig mæt i længere tid, hvilket kan hjælpe dig med at spise mindre generelt. Undersøgelser har vist, at de, der spiser aroniabær regelmæssigt, har et højere stofskifte end dem, der ikke gør det. Så hvis du leder efter en måde at sætte gang i din motor på, så tilføj nogle aroniabær til din kost!

Aroniabær er en god tilføjelse til enhver kost eller sundhedsordning

De giver en række fordele, herunder sundhed for hjertet, bedre fordøjelse samt muligvis et lille vægttab. Aronia findes i mange former, hvilket gør det nemt at tilføje til din daglige rutine. Så hvis du leder efter en sund måde at forbedre dit generelle velbefindende på, så overvej at tilføje aroniabær til din kost. Du kan læse mere om effekten og bærret på elkaerholm.dk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit