Annoncørbetalt indhold

Boxmadrasser – Sådan finder du den helt rigtige

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af sengeguruen.dk

Når det kommer til at vælge seng, madrasser og andet udstyr til møblet man bruger til at sove på, så er det ikke lige meget, hvad man vælger. Der er enormt stor forskel på eksempelvis madrasser, som både kan få som boxmadrasser og springmadrasser. Dertil, er det heller ikke lige meget, hvilken slags topmadras man vælger, samt hvilken kvalitet de andre senge typer er lavet af. En god seng bør være en investering, man gør i sig selv og sin fremtidige søvn. 


Hvorfor har man brug for en god seng? 

Sengen, er et møbel, som man bruger rigtigt mange timer i i løbet af døgnet. Nogle mennesker sover der kun om natten, hvor andre også gerne tager sig en daglig lur i løbet af dagen. Nogle mennesker vælger også glædeligt at se en god film i sengen fremfor at sidde i stuen.


En seng, er altså uundværlig, og derfor er det ikke lige meget, hvilken type man har, hvilke madrasser der er valgt, samt hvilken type komfort sengen har. Hvis man sover flere i senge, som eventuelt dækker over det som man kalder en halvanden mandsseng, så kan det også påvirke søvnen hver nat. Derfor er der mange som vælger at få 2 x 90x200 cm boxmadras, hvor man stadig sover sammen, men alligevel har sin egen seng. Når man vælger denne løsning, har man god plads til sig selv, når man skal sove.


Søvnen er vigtig 

Søvnen er essentielt, blandt andet for at genopbygge kroppen. I løbet af en dag, får man mange nye indtryk og får brugt kroppen godt og grundigt. Derfor er det vigtigt, at den får rigeligt med ro, altså søvn. Hvis et menneske, sover otte timer i gennemsnit hvert døgn, omkring en 1/3 del af ens liv, så er det klart, at man skal have noget komfortabelt at sove på. Det er dog ikke alle mennesker, som sover lige godt og lige mange timer. Men én af de ting man netop kan tænke over, hvis ens søvnkvalitet er dårligt er, om ens seng nu er god nok.


Hvorfor kan man have behov for at få en ny boxmadras? 

Der kan være enormt mange grunde til, at man bør overveje at investere i det møbel, som man tilbringer så mange timer på hver nat. Nogle mennesker døjer med skavanker og smerter, når de vågner. Det kan være, at det er ryggen som driller, leddene, nakken eller hovedet. Måske, er den nuværende madras ikke optimal for ens behov.


Den rette madras kan muligvis være medvirkende til, at man ikke har så mange smerter om morgenen, når man vågner. Der er i hvert fald forskel på, hvordan madrassens hårdhed/blødhed er. Nogle mennesker foretrækker bløde senge, andre foretrækker hårde senge. Det er enormt individuelt, hvad behovet er, når det kommer til sengevalg.


Hvorfor er en boxmadras et godt valg? 

Boxmadrasser er et godt valg, når det kommer til at vælge en seng, som er mere enkel. Da boxmadrasser allerede ligger i en sengeramme, behøver man typisk blot at sætte ben på, og så har man en seng.


Boxmadrasser fylder ikke meget i et rum, i forhold til eksempelvis en kontinentalseng. De kan nemt flyttes, og er derfor en del mere praktiske. Man kan finde boxmadrasser i forskellige slags størrelser, samt i forskellige slags hårdhed/blødhed.


Forskellige typer af senge 

Der findes en del forskellige sengetyper. Det er måske ikke det som man tænker allermest over, når man har taget beslutningen om at købe en ny. Boxmadrassen, som består af en træramme på selve madrassen, og et indhold med fyld og fjedre, har det mere minimalistiske look og kan nemmere flyttes rundt, samt ben man typisk kan sætte på.


Springmadrassen, har ikke denne ’ramme’, som man ser ved boxmadrassen. Ved en springmadras, lægges den typisk i en ramme til en seng. Denne type madras ses ofte i forbindelse med de lag, der er ved en kontinentalseng eller senge med elevation.


En kontinentalseng, giver også masser af komfort, og består ofte af flere lag når det kommer til madrasser. Ved en kontinentalseng, er der typisk en boxmadras, springmadras og topmadras. Denne sengetype, giver udover komfort også et rigtigt flot look til et soveværelse.


Elevationsenge, er en seng som kan give elevations muligheder. Dette kan være smart, hvis man har et behov for at have hovedet hævet om natten, eller benene.


En anden vigtig ting i forhold til senge, kan også være topmadrassen. En topmadras, kan være med til at regulære sengetemperaturen, samt medvirke til yderligere komfort. Dette gælder også i forhold til hårdhed/blødhed på sengen.


Hvordan finder du din nye seng? 

Når du skal på jagt efter en ny seng, så kan det være en rigtig god idé at være opmærksom på, om der kommer nogle gode tilbud. Særligt, hvis du gerne vil ud at investere i en rigtig god seng. Det kan eventuelt være en fordel at finde ud af, hvad det præcist er, du søger i forhold til hårdhed, blødhed og stil.


Et godt tip er for eksempel at holde øje med, om der kommer nogle gode tilbud omkring Black Friday, som finder sted i slut november. Følg gerne med hos de sengespecialister, som du foretrækker for at se, om du kan være heldig at spare penge på din nye seng.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit