Annoncørbetalt indhold

Er din garageport skræddersyet, kan selv lastbilen komme ind i garagen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Garager er utrolig smarte, fordi de beskytter køretøjer mod regn, sne og ikke mindst tyveri. Det er især en god garageport, der kan holde uvedkommende væk fra køretøjerne. Derfor er det både virksomheder og privatpersoner, som får sig en port. Og det er heldigvis nemt at få sig en port, der passer til ens behov.

Man kan nemlig få porte, som er skræddersyede, så ens køretøjer med sikkerhed kan komme ind og ud gennem porten. Og det er uanset, om der er tale om en stor lastbil eller en mindre personbil. I dag kan virksomheder gøre brug af portservice og få industriporte, som netop sikrer, at store køretøjer kan komme igennem. Garagen begrænser altså ikke længere porten.

Vil man som virksomhed eller privatperson have en port, som passer perfekt til ens køretøjer og behov, skal man bare sørge for at fortælle portmontøren sine ønsker og behov.

Nemt at få ny garageport til både små biler og lastbiler

Der findes garager, som ikke har standardmål, og derfor kan man blive usikker på, om man kan få en port, der passer til. Garageport på mål er heldigvis noget, man både som virksomhed og privatperson kan få sig. Der er nemlig virksomheder, som tilbyder skræddersyede porte, hvor de kommer ud og kigger på garagen og måler op, så de kan finde den bedste port.

Inden man skal have en ny garageport, kan man med fordel kigge på bl.a. sin garages loft og vinkler og tænke over, om man vil have en port med dør og vinduer, og hvilken farve og design porten skal have. På den måde kan man hjælpe portmontørerne med at finde dén port, som passer bedst til ens behov og ønsker. Alt fra små biler til lastbiler kan altså komme ind gennem en port til garage.

Man har før set indbrud i garager, og Kolding plejer at indtage en 24. plads, når det kommer til biltyveri. Derfor er det godt for både virksomheder og privatpersoner at vide, at de kan få sig en ordentlig, beskyttende garageport uden det store besvær.

Garageporte på tilbud

Der er mange montører, som har gode tilbud på porte. Montørerne tilbyder typisk skræddersyede portløsninger, derfor afhænger priserne på garageporte af målene samt design.

Laver man en hurtig googlesøgning, vil man opdage, at priserne typisk starter ved 8.000 kr. Det er, hvad man kan ende med at betale for en port med fx en bredde på 241cm og en højde på 194 cm. 13.000 kr. er cirka prisen på en port med en bredde på 253 cm og en højde på 214 cm. For porte, der er egnet til industri og store køretøjer, ser priserne nok anderledes ud.

Er du privatperson eller virksomhed, som gerne vil have en ny garageport, kan du med fordel kontakte en portmontør og høre om dine muligheder, få taget garagemål og få en præcis pris. Hvis du gerne vil have en idé om, hvordan priserne på porte ser ud, er der mange portmontører, som på deres hjemmeside har en prisberegner, du kan bruge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit