Annoncørbetalt indhold

Få det bedste bold fra Premier League

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du mættet af lokalfodbold, eller kan du ikke få stillet din boldtrang ved at se de danske hold spille? Du kan få Premier League og masser af højkvalitets engelsk fodbold lige hjem i stuen.

Findes der noget bedre end at slå benene op derhjemme med en kold læskedrik i hånden sammen med vennerne, at heppe på sit yndlingshold og holde øje med, hvordan de danske spillere klarer sig i Premier League?

Så skulle det selvfølgelig være sikkerheden i at vide, at du kan se og streame alle ugens kampe. Der er nemlig flere muligheder for at følge med i det spændende Premier League-program og sikre, at du ikke går glip af et topopgør.

Premier League-streaming

Måske sidder du og tænker: ”Hvordan kan jeg se Premier League-TV?” Hvis du vil følge med i den engelske liga og være sikker på, at du kan se Premier League live TV, er de følgende kanaler leverandører af kampene: TV3+, TV3MAX, TV3SPORT og SEE. Alle disse kanaler kan du se, hvis du har tv fra YouSee, og ellers kan du skifte til en større TV-pakke.

Der er mange tophold og spændende opgør at følge med i, og du skal helst se Premier League live, hvis du ikke vil have spoilet kampresultaterne fra en af dine fodboldvenner.

En 30 år gammel liga

Gennem årene er der blevet spillet et utal af Premier League-kampe, og faktisk har ligaen, der er den bedste engelske fodboldrække, netop i år rundet 30 år.

Premier League blev hurtigt en af de mest attraktive fodboldligaer, hvor store stjerner og talenter ville spille. Der skete nemlig noget ret specielt, da turneringen opstod tilbage i 1992. Flere store og lukrative TV-aftaler kom som en følge heraf, og de mange penge og den enorme eksponering gjorde ligaen til en af de mest populære blandt spillere, fans og andre interesserede.

Er Premier League en ny ting for dig at følge med i, er der masser af spændende underholdning at kaste sig over. Ligaen er nemlig udgjort af 20 klubber, der i løbet af en sæson spiller 38 kampe, alt sammen i håbet om at vinde mesterskabet, som i sæsonen 2020/21 blev vundet af Manchester City. Om klubben kan blive forsvarende mestre i næste sæson, kan du følge med i ved at streame alle ugens kampe.

Rekordmange danskere i Premier League

Hvis du er, som danskerne er flest og godt kan lide at følge med i danske sportsudøvere i udlandet, er Premier League et rigtig interessant sted at kigge hen. Der er nemlig lige nu rekordmange danske spillere i den engelske liga.

Hele 14 fodboldspillere fra Danmark er delt ud over i alt ni af de engelske klubbers førsteholdstrupper. Her kan man blandt andet finde spillere som Pierre-Emile Højbjerg og Kasper Schmeichel, der også er en del af det danske landshold.

Der er altså rig mulighed for at se noget kvalitetsfodbold med spillere fra Danmark og resten af verden, når Premier League skal streames direkte på dit TV hjemme i stuen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit