Annoncørbetalt indhold

Få indrettet dit hjem med dansk design

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af erling-christensen.dk

Kunne du godt tænke dig et hjem, der virkelig oser af hjemlig hygge og lækkert design? Det behøver ikke nødvendigvis ligne, at det er taget direkte ud af et boligmagasin – i virkeligheden handler det jo om, at det er et sted, du føler er hyggeligt, og som du føler dig hjemme i. Alligevel er der mange, der sætter pris på, at de møbler, de har i deres hjem, er af god kvalitet og godt design. Det danske og skandinaviske design er tidløst og noget, de fleste på et eller andet tidspunkt har stiftet bekendtskab med. Mon ikke, der altid har hængt en lampe eller stået en dansk designerstol i dit hjem på et eller andet tidspunkt?

Hvis du godt kunne tænke dig inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem, kan du se mere her. Det er altid rart at kunne skabe sig et overblik på et sted, hvor der er rigtig mange forskellige ting, du kan se for dit indre øje. Hvis du har et hjem med store, åbne rum, har I formentlig plads til lidt større møbler, men i andre tilfælde handler det om, at I er i stand til at finde noget, der kan passe ind på praktiske, små pladser.

En rød tråd gennem rummene

Det er altid rart at kunne se, at der er en rød tråd, når man indretter et hjem. Det kan godt være svært at skabe, og derfor er der da også et par gode råd, man med fordel kan følge. Det første handler om, at man sørger for, at møblerne er i samme materialer. Det kan godt give et lidt rodet indtryk, hvis man har mange forskellige træsorter til at stå i et hjem. Du kan altså med fordel overveje, om ikke møblerne skal holdes enten i lyst eller mørkt træ, eller noget der er lidt midt imellem. Man kan også lege med kontrasterne og nuancerne og helt med vilje vælge, at der skal være alverdens forskellige typer i hjemmet.

Der er forskel på, hvilke møbler der hører til i et børneværelse, og hvad der passer ind i en stue, men ikke desto mindre kan man alligevel godt skabe en form for følelse af sammenhæng. Alternativt kan man lade hvert enkelt rum få sit eget liv og stil, så der ikke er det store krav om sammenhæng her. Det vigtigste er i virkeligheden, at du føler dig hjemme – uanset om det er omgivet af eg eller bøg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit