Annoncørbetalt indhold

Hvad laver et webbureau?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af adtention.dk

Et webbureau er en virksomhed, der beskæftiger sig med mange forskellige opgaver inden for digital markedsføring og den kreative eller tekniske udvikling, af forskellige værktøjer inden for internettets verden. Det er forskelligt hvad de forskellige bureauer kan tilbyde, da de alle har deres specifikke kompetencer, men i det store hele, kan et webbureau levere alt inden for digital markedsføring og udvikling inden for området. I denne artikel giver vi dig et par eksempler på hvad et webbureau kan levere og sidst men ikke mindst, hvordan man finder et webbureau der kan tage din virksomhed til nye højder.

Hvad kan et webbureau hjælpe min virksomhed med?

Et webbureau kan varetage mange opgaver indenfor den digitale verden, hvilket inkluderer udvikling af hjemmesider, webshops, apps, samt den digitale markedsføring. Det kan f.eks. være udarbejdelse af Google Ads, samt opsætning af forskellige plugins og værktøjer, man bruger til at måle effekten af ens hjemmeside, med henblik på konverteringer og andet. Et webbureau kan i princippet kreere hele din virksomheds online identitet, samt få det hele sat i værk, så din virksomhed oplever fremgang.

Hvordan finder man et webbureau?

Det letteste vil være at gå på internettet og søge efter et bureau. Det kræver blot at man klikker sig ind på Bing, Yahoo eller Google og taster sin beskrivelse ind i søgefeltet og klikker ”Søg”. Når man foretager en søgning på internettet, så er det vigtigt at man er specifik som overhovedet muligt, fordi at det øger chancerne for at man finder et firma, der kan levere det man efterspørger, tilfredsstillende.

Når man har fundet et webbureau

Når du har fundet det du søger, anbefaler vi at du ikke blot kontakter en enkelt virksomhed og beder dem om at give dig et tilbud på opgaven du skal have løst. Det kan ende med at være en stor fordel for dig, fordi at det giver dig mulighed for at vælge et firma, ud fra de kriterier og krav der er vigtige for dig. Det kan være at prisen har stor betydning, som hvis man f.eks. er en enkeltmandsvirksomhed eller kun har få ansatte. Det kan også være at leveringstiden er det man vægter højest og man derfor har brug for at finde et firma, der kan levere hurtigt. Sidst men ikke mindst, kan det også være at man bare foretrækker at arbejde med et firma, som har mange års erfaring, fra mange forskellige brancher og forskellige virksomheder i samme.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit