Annoncørbetalt indhold

Trænger dine beauty-produkter til en forårsoprydning?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bapoon.dk

Kender du det med, at dine beauty-produkter ophober sig, og pludselig er der ikke mere plads i skuffen? Du har tonsvis af produkter som du alligevel aldrig bruger, og dem, som du bruger, er til gengæld tomme. Bagerst i skuffen finder du produkter, som du har haft i hundrede år, og som du havde glemt alt om. De er for længst udløbet på holdbarhedsdatoen. For ja, beauty-produkter kan løbe på datoen. 


Vidste du, at der faktisk er en holdbarhedsdato på makeup, og at det faktisk bliver dårligt, når du har haft det i for lang tid? Nej? Så er du blevet klogere. Hvis du kan nikke genkendende til skuffen, som altid er overfyldt, og problematikken med aldrig at kunne finde dine yndlingsprodukter i rodet af alt det, som du har liggende og aldrig bruger, så kunne det være, at det var på tide med en forårsrengøring i dine beauty-produkter.


For gamle produkter er dårlige for din hud  

Skønhedsprodukter, der er løbet ud på datoen, kan nemlig være dårlige for din hud, vipper og ansigt, og de kan også være årsagen til, at du ikke længere kan lide at bruge produktet. Det kan nemlig også begynde at klumpe og opføre sig mærkeligt på forskellige måder. Hvorfor ikke skifte dine gamle produkter ud med nogle nye og bedre fra Bapoon.dk? Det er i hvert fald værd at overveje, hvis du oplever, at dit produkt har forandret sig, eller udløbsdatoen er overskredet!


Sådan rydder du op: 6 måneders reglen

Hvis du er en af de mange, som har svært ved at rydde op og smide ud, så kommer der her et super godt tip til, hvordan du bedre vælger og vrager imellem dine produkter: nemlig 6 måneders reglen. 6 måneders reglen går kort fortalt ud på, at man hele tiden spørger sig selv, hvor ofte man har brugt produktet indenfor de seneste 6 måneder.


Sælg det videre og undgå spild 

Hvis du sidder med et produkt i hånden, som du ikke har brugt indenfor de sidste 6 måneder, eller som du måske kun har brugt en enkelt gang – ja, så er det altså på tide, at det må vige pladsen for noget nyt og bedre. Hvis produktet stadig er holdbart, kan du jo overveje at sælge det videre til nogle andre, som kan få glæde af det. På den måde undgår du unødigt spild, og du kan hygge dig med at sælge det videre på det lokale loppemarked, eller du kan donere det til genbrug.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit