Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du bruge vintermånederne bedst

Dette indhold er sponsoreret

Vi nærmer os med hastige skridt de mørke vintermåneder, hvor dagene føles meget korte. Vi kan allerede nu mærke følelsen af at glæde sig til det lysere forår. Du har måske bare allerede nu lyst til at spole tiden frem til marts, hvor de første tegn på forår kommer. Det kan være en god idé at få vintermånederne til at gå med nogle forskellige projekter, for så føles det som om tiden går lidt hurtigere.

Har du overvejet, hvordan du kan bruge vintermånederne fornuftigt og på samme tid holde dig beskæftiget? Hvad med at gå i gang med et projekt derhjemme. Det kan være af praktisk eller mere afslappende karakter, hvad end dit humør er til. Med et projekt får du mulighed for at holde dig i gang med noget, og det kan være en god måde at bruge vintermånederne til det.

Forbered dig nu til forår

Du glæder dig uden tvivl allerede til, at foråret og sommeren melder sin ankomst. Og det kan være en god idé at bruge de mørke vintermåneder til at forberede sig til, at der igen skal plantes blomster, og at solen skal nydes på terrassen. Derfor kan du allerede nu se dig om efter en ny grill, så I er klar til at invitere naboer og venner over til grillaften, så snart lejligheden er til det. Fordelen ved at kigge på en ny grill nu er, at prisen også er skruet ned, fordi det er uden for sæson.

Bliv klar til nytår

Hvis du ikke kan tænke så langt frem i kalenderen, så kan du nøjes med at tænke til nytår. Hvis I har planer om at skulle fejre nytår et andet sted end derhjemme, kan du bruge tiden på at nytårssikre hjemmet. Du kan blandt andet overveje at købe nye hængelåse, så du kan låse et redskabsskur eller skuret til cyklerne af. Mange oplever, at der har været indbrud når du har været bortrejst henover julen og nytåret, så derfor kan du sikre dine ting med en effektiv hængelås.

Det kan også være, at vintermånederne byder på solrige dage, hvor du kan gå i haven. En idé kan være at købe lyskæder til hække og buske. Lys er på mange måder med til at gøre vintermånederne hyggelige. Så kan du stå indenfor og kigge ud på de fine udendørs lys, når mørket indtræffer tidligt i november og december.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.