Annoncørbetalt indhold

Høreapparater er stadig et tabubelagt emne

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af dkhk.dk

800.000 danskere har problemer med hørelsen. Men kun små 300.000 bruger høreapparat. For høreapparater er stadig et tabubelagt emne, som emmer af alderdom og invaliditet – også selv om høreapparater i dag er næsten helt usynlige, og giver dig en masse praktiske funktioner i hverdagen.


Problemer med syn og hørelse er noget, vi ikke er vilde med at skilte med. For hos de fleste danskere er et par briller det første synlige tegn på, at de er på vej til at blive gamle. Og et høreapparat er først noget, du får brug for, når du vitterligt er blevet gammel.

Derfor er der folk, som først får briller, når de når at køre forbi motorvejsafkørslen, før de kan læse afkørselsskiltet. Og der er endnu flere, som døjer med problemer med hørelsen. Enten fordi de ikke ved det, eller fordi de er for forfængelige til at indrømme det. Det er en kæmpe gene i hverdagen. Ikke kun for dem selv, men også deres omgangskreds.


800.000 danskere har problemer med hørelsen

”Ifølge Høreforeningen har lige omkring 800.000 danskere problemer med hørelsen”, fortæller Jakob Kraft, som kører ud til folk med høreapparater i Den Kørende Høreklinik.

”Men rent faktisk er det kun lige omkring 300.000 danskere, som bruger et høreapparat, en teleslynge eller en anden form for hjælpemiddel til hørelsen. Så i princippet går der en halv million danskere rundt, som kunne have gavn af et høreapparat”, forsætter han, mens han er ved at pakke bilen med testudstyr og vareprøver.


Få testet hørelsen derhjemme

For Jakob Kraft kører ud til folk, så de kan få testet hørelsen i deres eget hjem.

”Det har den store fordel, at jeg kan teste folks hørelse i de omgivelser, hvor de bruger deres høreapparat mest. Og så er der ingen, som opdager, at du har været henne og få foretaget en høretest”, forklarer han.

Samtidig er der mange – især den ældre del af kunderne – som har besvær med at bevæge sig eller tage offentlig transport ind til en høreklinik. Her bliver det meget nemmere – og også meget tryggere – når høretesten kan foretages derhjemme.

Der er kort sagt gode grund nok til at få besøg af Den kørende høreklinik hjemme i privaten.

”Men vil du hellere komme til mig, har jeg også egen høreklinik i både Løgstør og Fjerritslev. Der har jeg faste åbningstider på helholdsvis mandage og torsdage – eller åbent efter behov”, slutter Jakob Kraft, sætter sig ind i bilen, og kører ud i det nordjyske for at teste hørelsen hos en kunde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit