Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Årets BIF'er blev rørt til tårer

Gitte Elkjær Jensen modtog hyldesten som Årets BIF'er af sidste års modtager, Kenni Elkjær.
Gitte Elkjær blev rigtig glad for prisen som årets BIF'er. En pris hun modtog fra sidste års vinder, Kenni Elkjær.

Låstrup: Som så meget andet i disse corona-tider har Borup IF måtte aflyse årets afslutningsfest. Her udnævnes traditionen tro "Årets BIF'er", og derfor måtte denne hæder uddeles ved et mindre arrangement, der fandt sted for leden. Her var 10 personer bestående af en repræsentant for bestyrelsen, herretrænerne og diverse pokalmodtagere mødt op.

Det er hvert år den siddende indehaver af prisen, der står for at udnævne den nye person, og således gjorde Kenni Elkjær rede for valget af en ny "Årets BIF'er". Valget faldt på Gitte Elkjær Jensen, og det var til stor overraskelse for prismodtageren selv, der måtte fælde et par tårer over det fornemme skulderklap.

Trækker et stort læs

Gitte Elkjær Jensen har tidligere siddet i bestyrelsen for Borup IF, og hun er en person, der blandt andet deltager i rengøringen i klubhuset, hun har i mange år været med i byfestudvalget, er selv aktiv fodboldspiller, er altid med til klubens arbejdsdage og har senest hjulpet med at male klubbens omklædningsrum.

- Dertil kommer at hun trækker et stort læs som repræsentant for Borup IF og SUB-udvalget i samarbejde med Karin Elkjær og med medlemmer fra Ulbjerg IF og Skals FF, lød Kenni Elkjærs begrundelse videre.


Dertil kommer at hun trækker et stort læs som repræsentant for Borup IF og SUB-udvalget i samarbejde med Karin Elkjær og med medlemmer fra Ulbjerg IF og Skals FF

Kenni Elkjær, om valget af Årets BIF'er


Han tilføjede i øvrigt, at det er svært at vælge mellem alle klubbens frivillige. I det forløbne år er der bygget ny legeplads, lagt nyt tag, renoveret omklædningsrum, så rigtig mange frivillige har gjort en overordentlig stor indsats for klubben. Der var mange at vælge imellem, men han havde fundet, at Gitte Elkjær Jensen var den rigtige afløser på posten. Hun er vellidt blandt alle klubbens medlemmer og så har hun været så generøs at levere tre nye fodboldspillere, der i øjeblikket spiller fodbold i klubbens ungdomsrækker.

Gitte Elkjær Jensen fik overrakt den vandrepokal, der følger med titlen, og den er i hendes varetægt indtil hun næste år skal give den videre til en ny modtager.

Annonce

Snydt for hyldest

Kenni Elkjær oplyste også, at han er ked af, at han netop i år skulle udvælge "Årets BIF’er." Det skyldes, at det bedste og største ved at få titlen og pokalen, normalt er det bifald og den anerkendelse, som gives af idrætsforeningens medlemmer ved afslutningsfesten.

På grund af corona-restriktionerne er det desværre ikke muligt i år, men Kenni forventer, at der kan rådes bod på det ved næste års afslutningsfest.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Efter corona: Glad genstart af landsby-aktivisme

Annonce
Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Åbent hus: Stueetagen i tidligere stationsbygning nu klar til brug

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

'Kuen wil do mæ te banko?' - Marked med mulighed for en super god handel

Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Leg, læring og socialisering på samme tid: Friskole omdannet til Friby for en uge

Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Fest i landsbyen: Friskole nu også med vuggestue

Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

115.000 kroner i kontant støtte til byparken

Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Babysalmesang i Skals Kirke

Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Sommerkoncert i Skals Kirke

Annonce