Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Årets gang hos lokale folkedansere

Ulbjerg: Ulbjerg og Omegns Folkedanserforening har endelig afholdt deres årlige generalforsamling.

Egentlig var generalforsamlingen planlagt til marts måned, men den måtte aflyses som så meget andet på grund af corona-virus.

Formand Anette D. Christensen kunne berette om god tilslutning til såvel den ugentlige danseaften som de forskellige arrangementer i årets løb.

Blandt årets faste traditioner er legestuen, hvor omkringliggende danseforeninger inviteres til en hyggeaften med dans, sang og hjemmebag. Denne gang deltog 118 personer, og det er foreningen godt tilfredse med.

Marts måned er foreningen med til forårsstævne, som nu holdes i Stoholm Fritids og Kultur Center, hvor ikke mindre end ca. 240 dansere fordelt på 10 foreninger kommer og viser hvad de har lært i sæsonen, efter kaffen er der legestue resten af aftenen.

Inden sommerferien er der altid planlagt en afslutningsfest, denne gang var foreningen inviteret til fælles afslutning fest hos Rødding Folkedanserforening, med spisning, hygge og selvfølgelig dans.

Foruden en lang række andre arrangementer afsluttes året med gløgg, æbleskiver og pakkespil, og sådan planlægger man også at gøre i år.

Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig med Anette D. Christensen som formand, Niels Peter Vistisen som næstformand, Marianne Skov som kasserer, Arne Mikkelsen som sekretær og Bjarne Skov som menigt medlem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce