Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Ændringer på vej i Rosenparken: Lavere serviceniveau må forventes

I 2014 var H.M. Dronning Margrethe forbi Rosenparken og tog bestik af de mange velduftende roser. Fremover bliver forholdene ændret i den gamle park, når driftstilskuddet mindskes. arkivfoto.
Den Jyske Rosenpark i Aalestrup har fået mindsket sit driftstilskud og det betyder, at der er ændringer på vej.
Annonce

Aalestrup: Allerede i 2018 blev det fra politisk hold i Vesthimmerland besluttet at mindske det kommunale driftstilskud til Den jyske Rosenpark med 100.000 kroner årligt, og for at imødekomme de nye vilkår er bestyrelsen i rosenparken nu i fuld gang med at ændre på forholdende.

Byrådet besluttede i sin tid at parken skal sidestilles med de øvrige parker i Vesthimmerlands Kommune, og det betyder, at serviceniveauet i Den Jyske Rosenpark bliver lavere.

Fremover tages der ikke længere entré, og så skal der foretages ændringer i parkens udformning, således at den løbende bliver gjort mere driftsvenlig. Det medfører blandt andet sløjfning af enkelte rosenbede, der i stedet erstattes af stauder eller græs.

Annonce

Nye forpagtere søges

Bestyrelsen i Den Jyske Rosenpark har på grund af ændringerne besluttet, at der skal genforhandles og opslås ny forpagtningsaftale, så den kommer til at matche de nye forhold.

Således vil der inden for en overskuelig fremtid blive indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, hvor blandt andet nye vedtægter og planer for den fremtidige drift af parken vil blive fremlagt.

Bestyrelsen arbejder tillige med at udforme en ny forpagtningskontrakt, idet den nuværende kontrakt udløber med udgangen af januar måned 2020. Bestyrelsen består af Ulla Skov, formand – Petra Jensen, kasserer – Lone Hammer, sekretær – Poul Monrad, menigt medlem og kommunens repræsentant i bestyrelsen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce