Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

10 år med god stemning: Kløverbakken forsøger at være et plejehjem i særklasse

Beboerne på Kløverbakken hari anledning af jubilæet lavet et maleri under vejledning af Povl Spanggård. Privatfoto.
Kløverbakken i Klejtrup fejrede i weekenden, at det er 10 år siden, de første beboere flyttede ind.
Annonce

KLejtrup: Det er efterhånden 10 år siden at Klejtrup Friplejehjem, Kløverbakken tog imod de første beboere, og det jubilæum blev fejret for leden med beboere, pårørende, frivillige, bestyrelse og personale.

Dagen begyndte med flaghejsning, flagallé, kaffe på kanden og rundstykker. Forberedelserne fandt sted hele formiddagen, og klokken 14.30 var der inviteret til åbent kaffebord.

Der var kaffe og et stort kagehus med form som Kløverbakken. Folk trak ind i pejsestuen, formand for driftsbestyrelsen Jon Pugholm, bød velkommen og fortalte kort om hvordan dagen skulle forløbe, og snart kunne man høre hyggesnak. Husets pianist Otto Sandkamm spillede musik og Dorte sang for til fællessangene. Senere på eftermiddag kom Michael Winkler for at underholde med nogle af faderen, Gustav Winklers, mange melodier.

Efterfølgende var der spisning og tale ved formand for driftsbestyrelsen, Jon Pugholm. Han berettede om opstarten af friplejehjemmet og takkede blandt andet for bestyrelsesmedlemmernes store indsats og for det gode samarbejde med forstander Susanne Molbæk. Han roste hendes store indsats med at forsøge at skabe et plejehjem i særklasse og endvidere var der også tak til personale og støtteforening.

Efterfølgende fik han overrakt et maleri til Kløverbakken som beboerne har lavet i samarbejde med personalet og under vejledning af kunstmaler Povl Spanggård.

Herefter var det forstander Susanne Molbæks tur og med en personlig tale fortalte hun om tilblivelsen af Kløverbakken og rundede af med af at minde folk om at bringe fortiden med ind i nutiden, så vi kan fortsætte i fremtiden.

På personalesiden har Kløverbakken været heldige, så der kun har været en meget lille udskiftning, således at ni personer har været med siden begyndelsen. På samme måde har fem beboere været med fra begyndelsen.

I forbindelse med jubilæet er der blevet udarbejdet et jubilæumsskrift, der kan hentes på Kløverbakken.

Der var sang og musik dagen lang på Kløverbakken.
Maleri-gaven blev afsløret under stor bevågenhed.
En af dagens talere var leder Susanne Molbæk.
Michael Vinkler underholdt i dagens anledning.
Den store kage blev skåret for.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce