Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

230 nisser gjorde julemåneden festlig i Møldrup

Der var 230 nisser i Møldrups julevinduer, og tættest på det tal kom Marie (forrest) og Ole Bundgaard. Dermed kunne Birgit D. Kristensen og købmand Hans Peter Andreasen overrække præmien. Privatfoto.
Annonce

Møldrup: December er overstået, og dermed kan der også gøres status over Møldrups julekalender, der bød på 24 låger rundt omkring i byen med hver sit magiske univers.

Vinderne af konkurrencen om at tælle det korrekte antal nisser blev fundet lige før årsskiftet, og inden da var der blevet arrangeret en fælles tur rundt til julevinduerne for at tælle nisserne. Ingen havde gættet det rigtige antal, men vinderne, Marie og Ole Bundgaard, var blot to nisser fra det korrekte antal.

Præmien var en nytårskurv sponseret af Møldrup Handelsstandsforening, og vindernavnene kan man se hos Spejdernes Genbrug.

Arrangørerne i Kunst- og Skulpturgruppen under Møldrup Borgerforening kalder det en fornøjelse at se, hvad vinduerne hver især bød på.

"Vinduerne har været meget forskellige og flot pyntede, og for nogle familier er det blevet en tradition at besøge alle julevinduerne i forbindelse med julefrokosten 1. juledag og tillige deltage i konkurrencen. De flotte vinduer har været et lys i mørket i december," fortæller arrangørerne i en pressemeddelelse.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce