Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

38 piger og drenge til Limone Cup i Italien

Kvik Aalestrup IFs U14/15 drenge havde en skøn tur til Limone ved Gardasøen. Og den blev ikke ringere af, at drengene vandt en utrolig spændende finale og kunne vende hjem med pokalen. Privatfoto
Annonce

Aalestrup: 38 piger og drenge fra Kvik Aalestrup IF har været til fodboldstævne ved Gardasøen. Limone Cup byder på masser af fodboldkampe i forskellige aldersgrupper, men deltagelsen i stævnet er i lige så høj grad et socialt arrangement for at ryste spillerne sammen.

- Drengene vandt alle deres kampe i fornem stil og var sikret en plads i finalen onsdag. Pigerne kæmpede sig videre efter 4 meget tætte kampe, og sikrede sig en plads i bronzefinalen. Heldigvis fik piger og drenge mulighed for at se flere af hinandens kampe, og begge hold var et fantastisk heppekor for deres kammerater, fortæller træner Heidi Søndergaard Nielsen i en pressemeddelelse.

Pigerne tabte deres finale, mens drengene vandt.

- Denne tur har gået helt fantastisk, alle spillerne har hygget max med hinanden, og der var søde forældre med til at hjælpe og trænere, det er ingen sag at arrangere sådan en tur, når man er omgivet af så mange fantastiske trænere, forældre og spillere, fortæller Heidi Søndergaard Nielsen.

Pigerne fra Kvik Aalestrup IF spillede sig i bronzefinalen, som de knebent tabte. Men de er enige om at have haft en god tur til Gardasøen. Privatfoto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce