Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Aalestrup-børn lyser op og passer på hinanden

Elevrådet på Aalestrup har torsdag morgen i sidste uge deltaget i "Årets Refleksdag", som Codan afholder i samarbejder med Børneulykkesfonden med sloganet “Lyser Danmark op”. Og det er spot on at have sådan en kampagne netop nu. ”Vi vil nemlig passe på hinanden”, som de siger fra elevrådet.
Annonce

Aalestrup: Aalestrup Skole undergår i øjeblikket en større renovering - herunder også udearealerne, som eleverne færdes på både i lyse og mørke timer. Det er både skolegård, cykelarealer, parkeringsarealer og aflæsningsarealer.

- Derfor er det ekstra vigtigt i denne tid, at vi passer på, fordi skolevejen er anderledes og man skal være endnu mere opmærksom både som bilist, cyklist og til fods. Det er heldigvis gået over al forventning og både børn og forældre er så gode til at passe på hinanden, siger skoleleder Jesper Poulsen.

Annonce

Årets refleksdag

Elevrådet har derfor fået udleveret reflekser fra Codan og Børneulykkesfonden samt refleksveste fra NCO, som varetager byggeriet og renoveringen på skolen.

Disse veste og reflekser er til alle skolens elever fra 0. til 6. klasse. Elevrådet har været rundt i alle klasserne med de neongule veste og har klædt deres kammerater godt på i trafikken.

Elevrådet har forud for eventet modtaget materiale om vigtigheden for reflekser og elevrådsformand Nanna Marie fortæller:

- Hvis man har reflekser på, så er der 85 procent større chance for, at bilisterne kan se én i trafikken, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce