Annonce
Håndbold

Aalestrup styrer mod oprykning til 2. division

Aalestrup hentede lørdag endnu en sejr og er stadig nummer ét. Arkivfoto: Morten Dueholm
Aalestrup hentede lørdag en sikker sejr ude over Tornby. Dermed er der lagt op til afgørende topbrag i næste uge.
Annonce

Aalestrup: Aalestrups herrehold i 3. division begynder mere og mere at ligne en oprykker til 2. division.

Lørdag hentede holdet en sikker udesejr på 25-15 over Tornby. Dermed har Aalestrup et hul på seks point ned til rivalen Hjørring - et hold som på søndag kommer på besøg i Aalestrup.

Lørdagens sejr over Tornby blev hevet hjem via godt forsvarsspil. Både forsvar og målmænd fungerede godt, mens den spillende træner Jesper Olesen ikke følte, at det offensive spil var noget særligt.

- Men alligevel var vi aldrig i nærheden af at tabe. Både i dag og i sidste uge lykkes det os at hive point med, selv om vi ikke spiller ret godt, og det kan jo i den sidste ende komme til at betyde meget, sagde Jesper Olesen, som gerne medgiver, at der nu er lagt op til et brag hjemme i Aalestrup på søndag.

- Vi er seks point foran Hjørring, som vi anser som den værste konkurrent. Så den bliver bare vigtig, og kan vi hive en sejr hjem der, så er vi rigtig langt på vejen, sagde han.

Mål for Aalestrup: Jannik Christensen 6, Jesper Olesen 5, Mark Laursen 4, Rasmus Jalk 3, Nicolaj Mortensen 2, Mikkel Høgh 2, Søren Mortensen 2, Christoffer Sørensen 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce