Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Birthe har en fantastisk menneskeforståelse og er vellidt af alle

1. december er det 40 år siden, Birthe Lassen begyndte tandklinikassistentuddannelsen hos tandlægerne i Møldrup. Pressefoto

Jubilæum: Onsdag den 1. december kan Birthe Lassen fejre 40-års jubilæum som klinikassistent hos tandlægerne Jesper Dige og Anne Birgitte Nielsen i Møldrup.

Det var netop den 1. december i 1981, at Birthe Lassen begyndte klinikassistentuddannelsen hos de daværende tandlæger Gitte Almsøe og Kurt Spanggaard. I juni '84 blev hun udlært, og siden har hun varetaget utallige funktioner på klinikken.

- Kendetegnet for Birthe Lassen er omhyggelighed, effektivitet, fleksibilitet, arbejdsomhed og dette sammen med sit altid gode humør, rolige fremtræden og en fantastisk menneskeforståelse gør Birthe til en yderst kompetent klinikassistent, som er utrolig vellidt af alle, siger tandlæge Anne Birgitte Nielsen og Jesper Dige.

Annonce

De fortsætter:

- Hendes store overblik og gode hukommelse er i alle årene kommet klinikkens øvrige medarbejdere til gode. Indkøb og lagerstyring har derfor også i mange år været nogle af Birthes mange jobfunktioner.

Funktionen som sikkerhedsrepræsentant har Birthe Lassen også varetaget siden 1998.

Birthes flair for tal har medført, at det også er hende, der sammen med kollegaen Dorthe Bech Christensen står for klinikkens regnskab. Birthe har haft mange kollegaer gennem årene, én har hun fulgtes med hele vejen, og det er førnævnte Dorthe Bech Christensen, der selv for tre år siden fejrede sit 40-års jubilæum.

Birthe Lassen bliver fejret på klinikken onsdag den 1. december og fredag den 3. til en festlig begivenhed.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce