Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Bliv klogere på biavl og honning

Biavlerlaugets primus motor, Poul Erik Knudsen, i færd med at tilse museets bistader, der er fyldt med både honning og yngel. Privatfoto.
Annonce

Nørager: Der er masser af mulighed for at få sin lyst styret, hvis man har en sød tand, når der den 2. juni bliver holdt honningslyngedag på Boldrup Museum. Denne dag har museets biavlerlaug gjort klar til, at gæsterne kan være med til at slynge det flydende guld fra museets bier, og trods et lidt underligt forår med meget tidlig varme, tørkeperioder og sen nattefrost, lover biavlerne, at der er masser at honning i tavlerne, lige klar til at blive slynget.

Udover at være med til at slynge honningen kan gæsterne selvfølgelig også smage en masse forskellige lækkerier med honning, blandt andet nybagte vafler, ligesom man også kan få gode råde om biavl og forslag til spændende anvendelsesmuligheder af honning i madlavningen.

Så med de idylliske omgivelser på det lille husmandssted og de mange forskellige dyrebørn, der er på museet lige nu, er der lagt op til en rigtig hyggedag for hele familien.

Arrangementet, der er gratis at deltage i, foregår fra klokken 10-16. Kaffe og kage koster 45 kr., og det er selvfølgelig også muligt at købe honning med hjem.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce