Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Busserne triller igen

Hvilsom Friskole har investeret i nye busser. Privatfoto.
Annonce

Hvilsom:Busserne hos Hvilsom Friskole og Fribørnehave kører i hverdagene mange kilometer for at hente elever til friskolen. Derfor gav Hvilsom Friskole og Fribørnehave sig selv to nye busser i julegave.

Skoleleder Anja Thomadsen fortæller, at friskolen nu har tre busser - de to nye og en lille bus i forvejen - hvilket øger fleksibiliteten i den daglige transport. De faste buschauffører kender eleverne og kender vejene både i Hvam, Aalestrup, Simested, Thorup, Nørager, Hejring, Snæbum og så videre, fordi friskolens busser henter elever i et stort opland. Det er en service, som forældre til friskolens børn sætter pris på. Ifølge formand Majbrith Borg Andersen er genkendeligheden med til at skabe en overskuelig og tryg start på skoledagen:

- Skolebusserne er et tilbud, som vi er stolte af og som vi håber, at både nuværende og kommende elever får glæde af i mange år, siger hun.

Busserne bruges til den primære hverdagstransport, men det giver også mulighed for spontane udflugter at have sine egne busser. Senest kunne en gruppe elever og lærere smutte til Hobro og kigge på hval og få viden og undervisning i lokalmiljøet.

Børnehavens børn har også mulighed for at bruge busserne, når de er på tur til fødselsdag eller på udflugt.

Busserne er med på friskolens årlige lejrskole for alle årgange, så eleverne kan komme på udflugter i lejrens omgivelser.

- Det er et af årets højdepunkter, siger Majbrith Borg Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce