Annonce
Rundt om Viborg

Butik Remme i Hjarbæk lukker

Hannah Remme i Butik Remme, der lukker for sidste gang den 22. december. Arkivfoto
Den fysiske del af Butik Remme i Hjarbæk lukker for sidste gang op til jul. Netbutikken og den tilhørende Bed & Breakfast fortsætter.
Annonce

Hjarbæk: Efter 14 år med Butik Remme i Hjarbæk er det slut søndag den 22. december. Her er der sidste åbningsdag i butikken.

Det oplyser Arne Jensen, der samme med ægtefællen Hannah Remme driver Butik Remme og den tilhørende netbutik og desuden Hjarbæk Bed & Breakfast på Hjarbækvej 8. Både netbutikken og Hjarbæk Bed & Breakfast fortsætter uændret, men det er altså slut med den fysiske butik.

- Vi er begge ved at komme lidt op i alderen, og en fysisk butik kræver jo, at man er til stede, så man er meget bundet af at have en butik. Vi skal jo være der uanset, om folk kommer eller ej, og da vi gerne vil have mere tid til børn og børnebørn og til at rejse, så lukker vi altså den fysiske butik, siger 68-årige Arne Jensen.

Annonce

Svær beslutning

Arne Jensen fastslår, at efter 14 år med butikken har det været en svær beslutning.

- Det er med bankende hjerte og en tåre i øjenkrogen, men det giver os det mere tid og råderum i det daglige, som vi også gerne vil have. Markedet for små butikker er jo heller ikke stigende, og slet ikke når det gælder små butikker i små byer. Men vi har haft nogle gode år, og vi har mødt utroligt mange positive mennesker. Det har været en fornøjelse, siger Arne Jensen.

Butik Remme sælger luksusvarer til "hus, have og mave", og frem til den sidste åbningsdag den 22. december er der masser af gode tilbud i den fysiske butik.

Ægteparret Hannah Remme og Arne Jensen flyttede til Hjarbæk i 2005, og inden da boede ægteparret i Viborg by og tidligere endnu forskellige steder i omegnen.

Den nu 67-årige Hannah Remme kom fra et job som indretningsarkitekt og desuden sygeplejerske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce