Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Byggegrunde i oplandsby udbydes snart til salg

Nu er der snart nye byggegrunde til salg i Løvel. Her markedsfører man sig ved at sætte træstorke op, hver gang der fødes et nyt barn i byen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Løvel: Viborg Kommune udbyder i løbet af oktober fem nye byggegrunde på Speltvænget til salg. Byrådet har godkendt, at de fem parcelhusgrunde skal sælges til en minimumspris på 350.000 og 375.000 kroner afhængig af den enkelte grunds beliggenhed.

Når kommunen udbyder grunde til salg, sker det i en budrunde, hvor salget sker til den højestbydende, men dog ikke lavere end minimumsprisen. Derefter sættes de grunde, der ikke er blevet solgt i budrunden, til salg på samme vilkår som de øvrige grunde på kommunens "lager", og her er det så minimumsprisen, man skal betale, hvis man ønsker at købe grunden.

Prisen for byggegrundene på Speltvænget er fastsat ud fra grundenes størrelse og beliggenhed og prisniveauet i kommunen i øvrigt. Andre kommunale grunde på Speltvænget er tidligere udbudt til priser mellem 300.000 og 340.000 kroner, og prisniveauet svarer ifølge Viborg Kommune også til prisniveauet på byggegrunde i oplandsbyer som Rødding og Mønsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce