Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

De fede fra Roum var værter for byfestløb

Løbet var fyldt med sjove opgaver, der skulle løses. Privatfoto.

Deltagerne ved årets byfestløb i Roum fik en sjov oplevelse.

Roum: Fællesskabet "De fede fra Roum" har for anden gang arrangeret et Roum-løb til byens sommerfest, der fandt sted i sidste weekend.

Interessen for at deltage var stor, og med ti deltagende hold var der på forhånd lagt op til en sjov dag med udfordringer for alle deltagerne.

Kunne man samle mindst tre personer og maksimalt to cykler, kunne man stille hold, og det var altså lykkedes for to forskellige grupper, hvor både kvinder, mænd og børn var repræsenteret.

Løbet blev skudt i gang klokken 13, og der gik ikke mange minutter før de første hold havde været ude og stemple kort og var vendt tilbage til festpladsen for at løse en af de i alt fem opgaver som skulle løses. Deltagerne blev i øvrigt holdt godt i gang af det tiljublende publikum.

Opgaverne bestod af frisbee-kast, fald-i-vand maskine, en slags sækkeløb, forhindringsbane, og "ram pindene", og alle opgaver var til stor morskab for både de deltagende og tilskuere - ikke mindst fald-i-vand maskinen, som nok alligevel var til mest morskab hos tilskuerne.

Løbet var færddiggjort, når man havde besøgt alle fem poster og havde udført alle fem udfordringer på pladsen, og efter en halvanden times tid havde alle gennemført løbet. Vinderen blev "Farmer-holdet" og der var i øvrigt sponseret præmier til alle deltagere og en "De fede fra Roum"-medalje.

Byfesten fortsatte herefter med det planlagte program, og der blev i øvrigt ytret håb om, at "De fede fra Roum" er klar med endnu et løb til næste års byfest.

Man kan følge fællesskabet på deres facebook-side.

Fald-i-vand-maskinen var et stort hit - i hvert fald blandt tilskuererne.
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce