Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Den store bog om Nørager 2018 fik fin velkomst

Borgerforeningens formand, Sussi Lem, fik i løbet af aftenen overrakt en check på 25.000 kroner af Poul Søndberg fra Sparekassen Hobro Fonden som støtte til udgivelsen. Privatfoto
Annonce

Nørager: Den store sal i Nøragers gamle genåbnede kro var helt fyldt, da der for nylig blev holdt reception for bogen "Nørager 2018". Bogen er skrevet af den lokale, himmerlandske ildsjæl Søren Christensen, som også har begået en del andre bøger om egnens personer, steder og begivenheder.

Bogen er udgivet af Nørager Borger- og Håndværkerforening, og det var foreningens formand, Sussi Lem, der åbnede receptionen, hvor hun blandt andet takkede Søren Christensen for hans store arbejde med at lave dette øjebliksbillede af Nørager.

Søren Christensen havde travlt med at signere sin bog til de mange købere. Han ses her sammen med Birgit Jensen, der er daglig leder af kulturhuset Kig Ind i Nørager. Privatfoto
Annonce

Fik 25.000 kroner

Bogen fortæller i ord og billeder om de personer, virksomheder, foreninger med mere, som i 2018 tegner Nørager. Søren Christensen fortalte til receptionen, at det ikke er tilfældigt, at han har skrevet bogen i netop 2018, men at det skyldes, at det er 125-året for jernbanens ankomst til Nørager og dermed for byens opståen.

Søren Christensen takkede også de mange personer, virksomheder med mere, der har været med til at muliggøre bogens udgivelse - både ved at stille op til interviews og fotografering og ved at have doneret penge til produktionen. Bogudgivelsen er således støttet af Sparekassen Hobro Fonden, Nørager-Rørbæk Lokalråd, Højtalerfabrikken Dali, Nørager Mejeri, Portspecialisten og Volstrup Golfcenter og Fiskepark.

Borgerforeningens formand, Sussi Lem, fik i løbet af aftenen således overrakt en check på 25.000 kroner af Poul Søndberg fra Sparekassen Hobro Fonden som støtte til udgivelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce