Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Efter corona-lukning: Nu kan du igen gå i Genbrugsen i Klejtrup

Inden længe kan man nu gå på opdagelse blandt genbrugsting og -sager igen. Arkivfoto: Scanpix, Morten Stricker.
Annonce

Klejtrup: Kirkens Korshærs Genbrugsen i Klejtrup er efter corona-nedlukning klar til at åbne igen med virkning fra den 11. maj.

Det er nu ikke fordi de frivillige i butikken har ligget på den lade side under nedlukningen. Fra først i marts måned er der blevet tømt containere, foretaget vedligehold i butikken og i det hele taget gjort klar til genåbningen med masser af varer.

- Vi har naturligvis fulgt gældende regler og forbehold, med afstand, håndhygiejne og rengøring og det har betydet, at vi har tømt containeren to gange om ugen, idet de indkomne varer af sikkerhedsmæssige grunde skulle stå i tre dage før udpakning kunne foretages, beretter formanden for genbrugsbutikken, Inger Pugholm.

Når butikken åbner igen vil medarbejderne være opdelt i to hold - et formiddags- og et eftermiddagshold - idet der endnu ikke må arbejdes i butikken, mens der er kunder. Formiddagsholdene sørger for udpakning og klargøring af diverse donationer, så de er klar til salg. I butikken er der diverse opslag, som skal følges, ligesom det tjekkes, at der ikke kommer for mange kunder ind ad gangen og at kunderne holder behørig afstand. Der er sendt bud til samtlige medarbejdere, som har udtrykt glæde over at kunne komme i gang igen.

- Vi glæder os til at se jer igen og håber, det er gengældt. Så kom glad og gør en god handel hos os, så vi igen kan få gang i salget og penge i kassen til de udsatte og hjemløse, som er særlig hårdt ramt i denne tid, siger Inger Pugholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce