Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Efter kridt og sprit: Skals er klar til corona-fodbold

Anlægget i Skals er klar til at tage imod fodboldspillere igen. Foto: Kim Sommer.
I Skals har man både kridtet og sprittet - og nu er man klar til udendørs fodbold igen.
Annonce

Skals: Det har været et par ganske travle dage i Skals FF, men nu skulle det være sikkert og vist - fodboldspillerne kan glæde sig til at få græs under støvlerne igen.

I sidste uge mødtes bestyrelsen og diverse eksperter i Skals FF for at granske de nye regler, og se, om de kunne honorere de nye krav, som regeringen stiller, så fodbolden igen kan rulle med de corona-restriktioner, der nu er. Allerede dagen efter kunne friske "kridtere" tage fat, og i den anledning blev en funklende ny græsmaler taget i brug.

Skals FF fik nemlig allerede sidste år en flot donation af fonden for Sparekassen i Skals, og udstyret har længe været indkøbt og klar til brug.

I klubben har man således med hjælp fra den nye maskine fået kridtet seks baner op, så de er klar til at modtage hold af ni styk fodboldspillere og træner. Banerne er allerede afprøvet, og meldingen går på at græsset næsten aldrig har været grønnere og den nye kridtmaskine laver knivskarpe linjer.

I denne uge går det så for alvor løs, og trænerne i SUB 88 har også meldt sig klar på banerne. SUB88-udvalget har inddelt holdene således at hvert holdt får base i en enkelt klub indtil de mange regler og restriktioner bliver lempet. I Skals træner således fire SUB88-hold, mens resten af holdene fordeles i henholdsvis Borup IF og Ulbjerg IF.

Diverse forholdsregler er taget, og således er man klar til at tage imod fodboldspillere igen i Skals. Privatfoto.
En ny kridtmaskine er blevet taget i brug, og den investering er muliggjort via en donation fra Fonden for Sparekassen i Skals. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce