Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

El-firma åbner ny afdeling

Jens Bjørn (til venstre) og Torben Hald (til højre) foran Lillegården Els nye afdeling på Katrinevej 1 i Nørager.
Lillegården El i Hobro etablerer en helt ny afdeling i Nørager. Åbningen er et led i en strategi om at være tæt på kunderne, og den nye afdeling skal således understøtte virksomhedens service til de eksisterende kunder i området.
Annonce

Nørager: Der er fart på hos Lillegården El i Hobro, der nu er klar til næste udvidelse.

Virksomheden – der i forvejen har 70 ansatte og to afdelinger i Aarhus og Klejtrup – åbner nemlig en ny afdeling i Nørager fra årsskiftet. Det fortæller direktør Jens Bjørn, der siden 1997 har været en del af Lillegården El, som blev etableret af Torben Bøgh Hansen tilbage i 1981:

- Vi glæder os over at kunne åbne en ny afdeling. At valget netop faldt på Nørager, er langt fra tilfældigt. Det er en del af vores strategi at være så tæt på kunderne som overhovedet muligt, og vi har allerede en række gode kunder i og omkring Nørager, som vi ønsker at komme endnu tættere på. Jeg er i øvrigt selv udlært i Nørager – selvom det godt nok er mange år siden, jeg var lærling hos Harry Byrialsen i Vestergade, siger direktør hos Lillegården El, Jens Bjørn.


Vi glæder os over at kunne åbne en ny afdeling. At valget netop faldt på Nørager, er langt fra tilfældigt. Det er en del af vores strategi at være så tæt på kunderne som overhovedet muligt, og vi har allerede en række gode kunder i og omkring Nørager, som vi ønsker at komme endnu tættere på

Jens Bjørn, direktør hos Lillegården El


Annonce

Lokal ansvarlig

I den nye afdeling kommer elektriker Torben Hald til at få ansvaret for den daglige kontakt til kunderne med hjælp fra resten af Lillegårdens serviceafdeling. Han glæder sig over etableringen i Nørager, hvor han har boet, siden han blev udlært for snart 21 år siden:

- Jeg ser meget frem til at være med til at udvikle Lillegården El og understøtte den gode service til vores kunder her i området fra min egen baghave. Det føles som at vende hjem, siger Torben Hald, der bor i byen sammen med sin hustru og to børn.

Afdelingen flytter ind i lokaler på Katrinevej 1 i Nørager, som tidligere dannede ramme om et tømrerværksted.

På grund af coronasituationen inviterer Lillegården El ikke til åbningsreception i Nørager på nuværende tidspunkt, men planlægger at markere åbningen, så snart situationen bliver normaliseret.

Lillegården El A/S

Lillegården El er et alsidigt elinstallationsfirma med hovedkontor i Hobro og afdelinger i Aarhus og Klejtrup.

Virksomheden beskæftiger cirka 70 medarbejdere, der arbejder med mange former for elinstallationer, inden for blandt andet bolig, erhverv, industri, landbrug og service.

Lillegården El ejes og drives af Jens Bjørn, Jan Justesen, Brian Bruun Christensen og Henrik Vraa Andersen. Virksomheden er grundlagt i 1981.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce