Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Først var de spillere - nu er de træner-assistenter

Bjarne Thorbjørnsen - i midten - omgivet af sine seks fodbolddrenge og træner-assistenterer, der alle er vokset ham over hovedet. Fra venstre er det Jacob Henriksen, Jeppe Klovborg, Simon Fisker, Gustav Kjeldal, Tobias Torbjørnsen og Rasmus Østergaard. Fodboldskolens syvende assistent kommer fra Skals og har ikke været med på Bjarne Thorbjørnsens børnehold. Foto: Morten Dueholm
Bjarne Thorbjørnsen, der leder fodboldskolen i Løvel, kan glæde sig over, at seks af hans egne små fodboldrenge nu er blevet trænerassistenter.
Annonce

Løvel: Små fodbolddrenge er blevet store på fodboldskolen i Løvel. Bjarne Thorbjørnsen fra Løvel står i år for 11. år i træk i spidsen for fodboldskolen sammen med trænerkollega Morten Torp Madsen, og i år er han i den usædvanlige situation, at seks ud af fodboldskolens syv assistenter er nogle af hans egne fodbolddrenge.

Bjarne Thorbjørnsen har selv trænet børnefodboldhold i Løvel for år tilbage. Dengang, da de var 9-10 år gamle, var han træner for de seks fodboldskole-assistenter, som nu er 16 år i dag. En af dem er hans egen søn. De er alle blevet i fodboldverdenen, i dag er de U17-spillere og træner sammen med seniorspillerne i Løvel, og de har altså også valgt at bruge en uge på at være trænerassistenter på fodboldskolen.

- Jeg er da lidt stolt over det. Det er dejligt, at de har lyst til at gå den vej, siger Bjarne Thorbjørnsen.

Han er ikke selv aktiv træner længere, men bruger hvert år sammen med de andre trænere en uge af sin sommerferie på at drive Løvel IF's fodboldskole, og det har han tænkt sig at fortsætte med en tid endnu.

Fodboldskolen har i år haft 20 piger blandt eleverne. Det er betydeligt flere end tidligere, og i Løvel har man planer om at følge op på den succes ved at oprette et pigehold efter sommerferien.

Læs mere på viborgfolkeblad.dk.

Træner-assistenterne får afprøvet, om trænervejen er noget for dem, men med de voksne trænere til at stå med ansvaret.
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce